.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Hybrid View

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от nikoleta93 Виж мнението
    Лично на мен само вечер ми се прави...през деня не си представям да правя секс.
    Май това е ключовата ума в изречението ти.Не,че нещо,ама ТОКУ-ЩО писах в темата ти,където се оплакваше,че за 18 години още НЕ си имала гадже,защото си пълна.Е,за к'ъв секс говорим тогава?

По темата:Аз по-скоро си го обяснявам отчасти с комплексите на жените.Колкото и красива да е една жена,освен ако не е супер надута и арогантна,винаги изпитва някакъв срам от "недостатъците" си.А вечерта е обстановката,в която може да ги "скрие"...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението

По темата:Аз по-скоро си го обяснявам отчасти с комплексите на жените.Колкото и красива да е една жена,освен ако не е супер надута и арогантна,винаги изпитва някакъв срам от "недостатъците" си.А вечерта е обстановката,в която може да ги "скрие"...
    Нощта попринцип е по-интимна, предразполага към повече нежности, романтика, глупости..
    А предпочитанията и физическото желание нямат много общо помежду си. На някоя може да й се прави секс сутрин, но да я е срам, за това да го прави вечер. Сигурно такива момичета объркват статистиката.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Нощта попринцип е по-интимна, предразполага към повече нежности, романтика
    Нежности, романтика?! bullshits ^^
    През нощта си представям как Някой ме отвлича в тъмното, завлича ме в някоя тясна уличка на някоя стена, завира си пръстите в устата ми и ми казва на ушенце как ще ме убие, пък аз го гледам 'изплашено'
    eweeeww представих си го, спирам. mmmmniIce
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Нежности, романтика?! bullshits ^^
    През нощта си представям как Някой ме отвлича в тъмното, завлича ме в някоя тясна уличка на някоя стена, завира си пръстите в устата ми и ми казва на ушенце как ще ме убие, пък аз го гледам 'изплашено'
    eweeeww представих си го, спирам. mmmmniIce
    и после ти го набива мощно преди да се усетиш

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от nqmaznacheniee Виж мнението
    и после ти го набива мощно преди да се усетиш
    мммммм that's right /но реших, че за да остана дама, това трябва да го спестя/
    , thank u/
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си