.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 110

Hybrid View

Фен Аватара на YourFavouriteDrug
    Град
    Бургас :)
    http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...85866843_n.jpg има 10-15 бройки
    От друга страна ми е много смешно как момчетата казвате "не харесвам дебелите момичета, защото не е здравословно, нямат воля, блабла", истината е, че просто слабичките са по-приятни за окото
    I'm yours.

Цитирай Първоначално написано от YourFavouriteDrug Виж мнението
    http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...85866843_n.jpg има 10-15 бройки
    От друга страна ми е много смешно как момчетата казвате "не харесвам дебелите момичета, защото не е здравословно, нямат воля, блабла", истината е, че просто слабичките са по-приятни за окото
    о.О

не, аз не ги харесвам, шот не са секси и си го казвам

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от YourFavouriteDrug Виж мнението
    Цитирай Първоначално написано от Jus7Smil3Back Виж мнението
    о.О

не, аз не ги харесвам, шот не са секси и си го казвам
    +1 , ма щом сЪ обичат а тази снимка доказва теорията ми , за всеки влак , пътници има!
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Голям фен Аватара на jumpin
    Град
    In my happy place
    Определено не.Това е лютата истина,за твое съжаление.Ама почни,да тренираш нещо скачай,бягай.А това за диетите е пълната простотия.Това е една от най-големите грешки,човек да се ограничава в това,което яде.Ако изразходваш тази енергия,която си я погълнала,няма проблеми(все пак в нормални количества).

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota

Цитирай Първоначално написано от jumpin Виж мнението
    Определено не.Това е лютата истина,за твое съжаление.Ама почни,да тренираш нещо скачай,бягай.А това за диетите е пълната простотия.Това е една от най-големите грешки,човек да се ограничава в това,което яде.Ако изразходваш тази енергия,която си я погълнала,няма проблеми(все пак в нормални количества).
    това е един от най-глупавите съвети които съм виждал във форума ... хем и казваш да отслабне, хем да не пази диета

Мега фен Аватара на Chacho
    ^Някои хора без ограничение в диетата нямат шансове да изкомпенсират с физическа активност.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен Аватара на jumpin
    Град
    In my happy place
    Аз не си правя,никакво ограничение в храненето и за 1 месец съм свалил 2 килограма ..

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota

Незнам, ама ако си лъчезарна, хубава, добра, не ти пука от хорското мнение, скромно и още много добри качества не разбирам какво пречи. Ако имах приятел с наднормено тегло щях да му помогна да отслабне, като например: да ходим да бягаме заедно, да се разкарваме, да караме колелета и др. така че ако срещнеш правилния човек той няма да ти гледа килограмите.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Бе вие чувате ли се? 180см- 60кг. Вие май не искате момичето ви да има поне цици или де да знам... какво да е дупе. Аз съм слабичка и от край време никога не съм била ни пълна, камо ли дебела и съм 162 - 45-46кг. Не 20см разлика ръст/килограми. При това ми се е случвало на моменти да ми се иска да кача. На 180см ръст, 65-70кг могат да и стоят много добре, особено ако си има цици и е стегната. За останалото няма да споря.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Бе вие чувате ли се? 180см- 60кг. Вие май не искате момичето ви да има поне цици или де да знам... какво да е дупе. Аз съм слабичка и от край време никога не съм била ни пълна, камо ли дебела и съм 162 - 45-46кг. Не 20см разлика ръст/килограми. При това ми се е случвало на моменти да ми се иска да кача. На 180см ръст, 65-70кг могат да и стоят много добре, особено ако си има цици и е стегната. За останалото няма да споря.
    и при теб ква е раликата ? 23 ... говорех горе долу... приятелката ми е 173 и е 53 кг, има големи цици, дупе и е стегната

Супер фен Аватара на ccdesigns
    ^Има прекалено много фактори, но най-обективно казано 60 или 65 са перфектните килограми за момиче високо 180.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Цитирай Първоначално написано от ccdesigns Виж мнението
    ^Има прекалено много фактори, но най-обективно казано 60 или 65 са перфектните килограми за момиче високо 180.
    да

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Зависи колко дебела изгледаш.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Не си престаряла! Ще си намериш гадже, сигурна съм.
    За всеки има определен човек. И от мен да знаеш. За всеки има място под слънцето.

Мега фен
    ^^
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Щом питаш дали бихме излизали с дебели момичета, значи си с ниско самочувствие и това те притеснява. Тогава най-добрият вариант е да елиминираш дразнителя - да промениш физиката си или да обръщаш вниманието на красивото в теб. Мога да ти кажа от личен опит - има някои по-едри момичета, които са много по-харизматични и привлекателни, защото са забавни, игриви и флиртуват, отколкото изваяни, но притеснителни, затворени или надути чалгии. Аз също бях много зле преди време, но се взех в ръце и изцяло промених физиката си. Както и да е, ти трябва да решиш какво искаш да направиш. Висенето във форумите няма да помогне, зареди се с търпение. BB-team.org е добро начало за теб. Истинските мъже харесваме силни жени, било то умствено или физически, ако са и двете - страхотно. Моята приятелка дърпа 100 кила тяга, може да се набира, да прави кофички, а физиката и е идеална, дори има и плочки, а в главата също е невероятна. Нищо не ти пречи и ти да си такава за някое момче. Горе главата и успех!

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Аз, в по-пълните си периоди, не се чувствах никак добре. Беше ме срам секс да правя, на светло. Макар, че никога не съм била чак безформено буцесто дебела.

Иначе, като си дебел - сам не се харесваш, другите те дискриминират понякога и така.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    С килограмите е относително и в никакъв случай не можем да ти кажем как изглеждаш.

Иначе щом си комплексирана относно това, то тогава положи усилия да отслабнеш и стегнеш. Упражнения, тичане, скачане и подобни. С оплакване и комплексиране не става.

Град
    Шумен
    Ако искаш да се чувстваш добре просто започни да ходиш на фитнес и се храни здравословно. Повярвай ми, чувството, че се грижиш за себе си е уникално! Ако те интересува пиши ЛС, мога да ти дам програма.
    Ревнува този , който се стреми да запази нещо което не му принадлежи .
    За това сълзи и признавай , бъди човек със сърце от мраз .
    Еднечка власт в света признавай - властта на собственото аз .

Супер фен Аватара на Me4encety
    Аз не съм момче,ама все пак мога да дам мнение И не, не бих излизала.Признак за слабохарактерност е.(ако не е проблем със здравословното състояние де)

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Слабохарактерност? Брех, я се аргументирай, ако обичаш, защото представите ти за „слабохарактерност“ са доста изкривени.

Супер фен Аватара на Me4encety
    Цитирай Първоначално написано от lamer4e7o Виж мнението
    Слабохарактерност? Брех, я се аргументирай, ако обичаш, защото представите ти за „слабохарактерност“ са доста изкривени.
    Слабохарактерност в смисъл като липса на воля.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Аз си помислих, че слабохарактерен наричаш момчето, което излезе с такова момиче… Ясно.

Леле, вие тук половината като отивате на среща за първи път с кантар ли ходите? Що за глупост е това?

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от yonityy Виж мнението
    Леле, вие тук половината като отивате на среща за първи път с кантар ли ходите? Що за глупост е това?
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си