- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- вие бихте ли?
Здравейте.Вече съм 18 годишна,а до сега не съм имала гадже.В лице съм доста хубава(не само по мое мнение казвали са ми,че съм красива),но съм дебела.Като цяло изглеждам добре.
Момчета бихте ли излизали с дебело момиче...високо около 178/79 кг?
Тва за килата е относително. Две момичета 180см 80кг могат да изглеждат доста различно. Почни малко тичане а у.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Не.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Лично аз нямам нищо против пълните хора.. Обаче не ме привличат.С момиче което не ме привлича не бих излязъл, просто няма да ми е приятно ..
Защо да не биха излязли?!
Виждала съм момчета с по-пълни момичета, но не съм виждала момчета с неуверени/несигурни/комплексирани/отегчени момичета.
И спря да се върти за миг земята..
Защото не е приятно. На мен просто не ми харесва. Няма смисъл да се правя на някакъв друг, какъвто не съм. В 90% от случаите дебелите хора са такива, защото се тъпчат с боклуци и ги мързи да ходят да спортуват. Лиспа на воля с други думи.
А и как си представяш някой като мене(примерно), който е 70-75 кила да излезе с момиче, което е 10-15 кила отгоре?
Не не бих , дебелите хора (както казаха по нагоре) показват липса на каквато и да е воля ,
извинявай но най-нормална проста форма се пази с 30 минутно тичане на ден НЕ ПОВЕЧЕ!
но да дебелите нито са секси , а пък и обвиъс по характер не ме кефят , хората без воля са слаби хора![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Както вие не искате да излизате с момчета, които им стърчат косми от носа и от ушите, или са като Борат-с една вежда, така и ние не искаме дебелани. И двете показват лиспа на грижа към себе си и запуснатост.
Ал Бънди :д Уникален!
Започни да спортуваш. Дори да не отслабваш скорострелно, ще се чувстваш добре само от факта, че правиш нещо за себе си.
Спорта специално няма да и помогне толкова, ако не спазва диети.
Мини на хранителен режим, спазвай го и марш да бягаш !
ако ще приятелката ми да стане 80 килограма пак ще сам си с нея![]()
Щом си станала шкемботреска значи нямаш воля и психиката ти е слаба. Ако тренираш и се хванеш в ръце ще отслабнеш![]()
Последно редактирано от AnarchyBoy : 08-25-2012 на 12:47
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Абе малко по-пълни момичета не е лошо, даже си е много хубаво, грозно е да са прекалено слаби, ама ча па дебели не мерси.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."