.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 110
    Цитирай Първоначално написано от Jus7Smil3Back Виж мнението
    Това са 2 различни неща. Приятелката си я обичаш и не би скъсал с нея ако е 80 килограма и аз не бих го направил... Обаче няма да тръгнеш в началото с 80 кг момиче да излизаш
    Именно, изпреварил си ме с написаното. Подкрепям на 100%!

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    80 кила момиче не е МАЛКО по-пълно ;д
    Зависи от стандарта някой , обичат да удря на кокал други пък обичат пищни да има за кво да се хванеш
    Въпреки , че като ми дойде някоя пищна ми иде да избягам с писъци
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Като кажеш килограми и ръст е трудно да се определи как изглеждаш, защото е относително. Аз не съм дебела примерно, но имам тежки кости и килограмите ми са повече, отколкото изглеждат. Така, че като кажеш 80кг... няма как да ти кажем дали изглеждаш ок или не. Иначе ако ти самата не се харесваш поради каквато и да е причина и другите няма да те харесват. Ниската самооценка много пречи. Това че не си имала гадже до сега не е защото си 80кг, а защото си неуверена и комплексирана. Само ти можеш да си помогнеш в тоя случай.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на Incadeptus
    И даже дебелите имат много голямо самочувствие.Ама хора то не е до воля да спортуват или не.Дори да не спортува,ако човек се ахрани нормално не да се тъпче със майонеза,торти и салами,той няма да бъде дебел,напротив,ще си е много добре.Стига само да се храниш здравословно и няма да сиа дебел.А пък тва вече след като си дебел и нямаш воля да спортуваш е друго.Не бих излизал с дебело момиче па ко ще да става Не казвам,че ми допадат болните от болимия момичета,ноо абе нормално момиче. Ся любов,любов и с хубав характер да е все пак и тялото и трябва да е готино.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    80 кила момиче не е МАЛКО по-пълно ;д
    Попринцип говоря Ако е метър и 90 на кила ще е перфе, друг е въпроса кой ше я иска, че кат се качи и на токчета 20см става 2 и 10
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Град
    Infront !
    Не..
    Dont FEED the TROLL !!!!

Супер фен Аватара на KadifWerewolf
    Град
    Я сом ут село!
    Мм, бил съм с пълно момиче, но това не й беше проблема.. :С
    Аре си одиме! НА СЕЛО!

Цитирай Първоначално написано от KadifWerewolf Виж мнението
    Мм, бил съм с пълно момиче, но това не й беше проблема.. :С
    Играеш Lineage 2 о.О я пиши на лс!

По темата : бях достатъчно ясен , Дебелите момичета да си излизат с дебели момчета ,
    що трябва тия дето се поддържат да излизат с такива занемарени ?
    Щом ние се поддържаме ще изискваме и хората срещу нас да се поддържат!
    Ако не дебел с дебел , слаб с слаб
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    само на мен ли ми се струва, че на 180, 80 кила НЕ са чак толкова много?
    трябва да е около 70, ама чак пък дебело и тлъсто не ми се струва, че може да е
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

180 см - 60 кг

190см - 45кг

Мега фен Аватара на Chacho
    Абе бегай от тука. 80 кила са прекалено много.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

168см - 42 кг!
    Dr. Gregory House

ми не знам приятелката ми 173-4 и тежи 52-3 кг и има перфектно тяло.. 90-60-90 заклеам се :Д

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    малко едит:
    спомних си, че пишеше в козметиката по едно време
    и мнение от преди година е била висока 177 на същите кг
    момичетата растат до 16 приблизително, после много по-малко и бавно
    мисля, че авторката лъже за височината си!
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

аз даже се съмнявам да не е тролене

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    И всички,дето сега отрекохте пълните момичета,след няколко часа ще ви гледаме сеира как пишете из темите по форона,успокоявайки някоя девойка,чиято физика ви е НЕизвестна,как характера бил по-важен и на първо място и т.н...Лицемерченца
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението
    И всички,дето сега отрекохте пълните момичета,след няколко часа ще ви гледаме сеира как пишете из темите по форона,успокоявайки някоя девойка,чиято физика ви е НЕизвестна,как характера бил по-важен и на първо място и т.н...Лицемерченца
    в грешка си

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    в грешка си
    Чакам доказателство...

Просто не ми се занимава да ровя като Шерлок Холмс докато не намеря потвърждение на думите си.

Но само чисто хипотетично да говорим.Виждаш тема,в която приятеля на еди-коя си изведнъж се държал хладно и един куп обстоятелства.Никъде не се споменава за външен вид.Как ще си сигурен,че съветите,които даваш,няма да са безсмислени,защото тя е пропуснала да спомене "подробността",че когато са се запознали е носила размер S/M,а сега XL/XXL?
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Мега фен
    Град
    <3
    Всъщност мисля, че характера е тясно свързан с външността. Но е дълго за обяснение. И ако кажа, че дебелите хора не са с кой знае какъв прекрасен характер, ще ме смачкат като мравчица.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Ми аз ще я питам как изглежда преди да давам "безсмислени" съвети То тва ще е първото за което ще се сетя по-точно.Че може да я е зарязал заради външния вид.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Да - съгласна съм, че има двойки, в които момичето е доста пълно, дори много над 80кг. И аз съм ги виждала такива, но момчетата са били някакви по-големи на около 30, които не могат да си хванат някоя по-слаба, по която им потичат лигите. На момичетата мъжът също не ми е "мечтаният принц", защото нямат кой знае какъв избор от мъже...Тръгват с този, който ги хареса, защото друг такъв трудно ще се намери. Дори и да не им харесва на външен вид, се успокояват, че вътрешната красота е най-важна(поне от мойте наблюдения към такива двойки).

След като самата ти не се харесваш така - направи нещо по въпроса

е ти пък аз лично не успокоявам никой нито пък го съдя за външния вид ,
    всеки сам избира как да изглежда и как му е удобно но кажи , че не сме прави ?
    Русокоске не целя да те убидя , но от снимките ти личи че си пълничка , но пък си чаровна и имаш приятел с който се обичате , това доказва теорията ми че за всеки влак пътници има!

от Момчетата се очаква , да са (от повечето де) някви напомпани или поне в добра форма , с хубава коса , зъби , очи , ръце и още куп глупости

съответно ние очакваме нещо от момичето , не става някое поддържащо се момче , да излезе с занемарено момиче
    Но за всеки влак си има пътници, както вече казах

Ние (говоря от името на поддържащи се) изискваме , не-ЗАНЕМАРЕНО човече до нас щото просто не ни е комфортно с мисълта , че аз си убивам по 2-3 часа на ден - 16 часа в седмицата , за да изглеждам по хубаво до нея , за да знам, че съм здрав (говоря за болестни състояние , тренировките помагат доста , вместо залежаването) и за да и е по хубаво на нея , с мен! А тя да седи и да се тъпче с простотии по цял ден

Има хора спортни натури и мързеливи хора без воля , или хора с увреждания - няма как да осъдим всички!
    Нямам нищо против да дружа с по пълнички ,че и дебели , имам една изключително добра приятелка буквално истински ПРИЯТЕЛ , който ще ми остане за цял живот и да ти кажа тя не пада под 100 килограма а е на 17 с нея съм окей , но просто не ме привлича ФИЗИЧЕСКИ , но като човек е невероятна !!

Офф ще спра да пиша , че някой модератор ще ме набиИ!
    Dr. Gregory House

А млъкни ма, лицемер ше ми вика. Слон си ти.
    Последно редактирано от ccdesigns : 08-25-2012 на 16:18

180 см - 60 кг
    Abso-fuckin'-lutely!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си