.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 110

Hybrid View

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението
    И всички,дето сега отрекохте пълните момичета,след няколко часа ще ви гледаме сеира как пишете из темите по форона,успокоявайки някоя девойка,чиято физика ви е НЕизвестна,как характера бил по-важен и на първо място и т.н...Лицемерченца
    Всъщност мисля, че характера е тясно свързан с външността. Но е дълго за обяснение. И ако кажа, че дебелите хора не са с кой знае какъв прекрасен характер, ще ме смачкат като мравчица.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Всъщност мисля, че характера е тясно свързан с външността. Но е дълго за обяснение. И ако кажа, че дебелите хора не са с кой знае какъв прекрасен характер, ще ме смачкат като мравчица.
    Съгласна съм, например ти доказваш, че и грозните хора не са с кой знае КАКЪВ прекрасен характер.
    Мачкай...Мачкай, като мравчици хората, които имат един "недостатък" повече от теб, за да се почувстваш една идея по-добре в кожата си.
    Кажи и как инвалидите трябва да се самоубият, кажи и какви характери имат...
    Предпочитам да съм и с най-дебелото момиче на света, вместо с някоя "слаба" злобна кучка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си