Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението
И всички,дето сега отрекохте пълните момичета,след няколко часа ще ви гледаме сеира как пишете из темите по форона,успокоявайки някоя девойка,чиято физика ви е НЕизвестна,как характера бил по-важен и на първо място и т.н...Лицемерченца
е ти пък аз лично не успокоявам никой нито пък го съдя за външния вид ,
всеки сам избира как да изглежда и как му е удобно но кажи , че не сме прави ?
Русокоске не целя да те убидя , но от снимките ти личи че си пълничка , но пък си чаровна и имаш приятел с който се обичате , това доказва теорията ми че за всеки влак пътници има!

от Момчетата се очаква , да са (от повечето де) някви напомпани или поне в добра форма , с хубава коса , зъби , очи , ръце и още куп глупости

съответно ние очакваме нещо от момичето , не става някое поддържащо се момче , да излезе с занемарено момиче
Но за всеки влак си има пътници, както вече казах

Ние (говоря от името на поддържащи се) изискваме , не-ЗАНЕМАРЕНО човече до нас щото просто не ни е комфортно с мисълта , че аз си убивам по 2-3 часа на ден - 16 часа в седмицата , за да изглеждам по хубаво до нея , за да знам, че съм здрав (говоря за болестни състояние , тренировките помагат доста , вместо залежаването) и за да и е по хубаво на нея , с мен! А тя да седи и да се тъпче с простотии по цял ден

Има хора спортни натури и мързеливи хора без воля , или хора с увреждания - няма как да осъдим всички!
Нямам нищо против да дружа с по пълнички ,че и дебели , имам една изключително добра приятелка буквално истински ПРИЯТЕЛ , който ще ми остане за цял живот и да ти кажа тя не пада под 100 килограма а е на 17 с нея съм окей , но просто не ме привлича ФИЗИЧЕСКИ , но като човек е невероятна !!

Офф ще спра да пиша , че някой модератор ще ме набиИ!