- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- вие бихте ли?
Квото и да си говорим външния вид е важен. 80 кила са си множко за момиче - зависи и как са разпределени, но все пак... А вие, момчета, само височки ли харесвате - като гледам все от 1.70 нагоре пишете, не ви ли кефят компактните?![]()
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Ухх, успокои ме. Тъкмо почвах да го приемам лично.Според мен е важно цялостното излъчване на човек.
![]()
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
1.80-80 килограма според мен си е доста приемливо,има много красиви момичета с такива мерки.Имам една позната,която е с подобни и ходи с убийствени момчета.Зависи много и от това как се обличаш,гимираш,поддържаш..
Believe in yourself.
Може да звучи гадно, но и на мен не ми допадат ФИЗИЧЕСКИ по-пълните хора. Преди само се оплаквах, но сега съм много щастлива от факта, че съм 42 килограма. Ще се възползвам от темата да попитам дали не намирате теглото ми за твърде малко? Между другото съм 163см.
Без снимка нищо не можем да ти кажем. Килограмите са много относителни, на всички ни е ясно.
Не съм мъжко, че да ти кажа дали бих тръгнала с такова момиче, но като жена казвам, че за мен мъжките килограми нямат абсолютно никакво значение. На доста мъже, по същия начин, няколко излишни килограма не им се виждат проблем.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Всички вие дебели, мазни, разплути жени! Само се оплаквате, че никой не иска да спи с вас! Ами няма да иска! Кой уважаващ себе си мъж би се прежалил да си легне със 100-килограмово туловище? Аз не бих го направил!
Ами не. Ако бях момче сигурно щях да излизам с пълни момичета, ако са ми приятни, НО физически нямаше да ме привличат и съответно нямаше да искам връзка/секс от тях.
Авторката очевидно не се чувства ок в кожата си, а това откъдето и да го погледнеш си е кофти. Както беше писала Пантерата в една друга тема - ако правиш нещо по въпроса да се сдобиеш с хубаво тяло, дори резултатите да не дойдат светкавично, самият факт че не бездействаш би ти се отразил добре.
Последно редактирано от paradosou : 08-25-2012 на 17:25
Абсолютно. За да премахнеш излишните килца се иска воля и постоянство, докато височината е съвсем друго нещо. Отделно не разбирам защо повечето момичета се оплакват от фигурата си, а в същото време са толкова претенциозни по отношение външния вид на момчето. Типичните стереотипи влизат в роля: сини очи, руса коса, плочки, фешън прическа (примерно). Всичко е до човека - когато го харесаме като цяло, тези измислени представи губят смисъл.![]()
някои хора надебеляват не заради храна и мързел.. аз преди две години ходих на лека атлетика и всъщност от тогава съм вегетарианка, когато изведнъж започнах да пълнея и стигнах до 77 кила.. отидох на лекар, защото това ми пречеше на спорта и живота и всичко!!! оказа се просто че имам проблем с щитовидната жлеза, приемах някви хапчета и се оправих. сега съм горда убава жинъ ^^ извода е че дори да не си дебел от мързел все тряа имаш воля да се опраиш- иначе си оставаш така. а относно темата - аз не бих излизала с твърде пълен човек
WesSneijder, съгласна съм с мнението ти. ^^ Вярно е, че си е до човека - просто съм забелязала, че повечето с такива претенции са момичета, поне които познавам. Иначе няма лошо да имаш определени изисквания и да държиш на тях, но когато и ти отговаряш на нивото, към което се стремиш. Но едно са принципите, друго са безсмислените стереотипи. За да не се откланям повече от темата, ще добавя, че наистина не винаги наднорменото тегло е резултат от бездействието на човек. Хормонални проблеми, просто ген и т.н. да са причините, тези хора не трябва да се отчайват. Все някой ще открие положителната им страна и ще ги хареса каквито са.![]()
По-пълно е да. И затова аз не бих излизал с такова. Има предостатъчно нормални момичета. За всеки влак си има пътници, но аз не бих се качил на такъв.
Що 80 кила да са проблем?? ако е 3 метра ще са перфе ... само дето ще ми трябва стълба .
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...85866843_n.jpg има 10-15 бройки![]()
От друга страна ми е много смешно как момчетата казвате "не харесвам дебелите момичета, защото не е здравословно, нямат воля, блабла", истината е, че просто слабичките са по-приятни за окото![]()
I'm yours.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.