.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 110
    Голям фен Аватара на jumpin
    Град
    In my happy place
    Определено не.Това е лютата истина,за твое съжаление.Ама почни,да тренираш нещо скачай,бягай.А това за диетите е пълната простотия.Това е една от най-големите грешки,човек да се ограничава в това,което яде.Ако изразходваш тази енергия,която си я погълнала,няма проблеми(все пак в нормални количества).

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota

Мега фен Аватара на Chacho
    ^Някои хора без ограничение в диетата нямат шансове да изкомпенсират с физическа активност.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от jumpin Виж мнението
    Определено не.Това е лютата истина,за твое съжаление.Ама почни,да тренираш нещо скачай,бягай.А това за диетите е пълната простотия.Това е една от най-големите грешки,човек да се ограничава в това,което яде.Ако изразходваш тази енергия,която си я погълнала,няма проблеми(все пак в нормални количества).
    това е един от най-глупавите съвети които съм виждал във форума ... хем и казваш да отслабне, хем да не пази диета

Голям фен Аватара на jumpin
    Град
    In my happy place
    Аз не си правя,никакво ограничение в храненето и за 1 месец съм свалил 2 килограма ..

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota

Незнам, ама ако си лъчезарна, хубава, добра, не ти пука от хорското мнение, скромно и още много добри качества не разбирам какво пречи. Ако имах приятел с наднормено тегло щях да му помогна да отслабне, като например: да ходим да бягаме заедно, да се разкарваме, да караме колелета и др. така че ако срещнеш правилния човек той няма да ти гледа килограмите.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Бе вие чувате ли се? 180см- 60кг. Вие май не искате момичето ви да има поне цици или де да знам... какво да е дупе. Аз съм слабичка и от край време никога не съм била ни пълна, камо ли дебела и съм 162 - 45-46кг. Не 20см разлика ръст/килограми. При това ми се е случвало на моменти да ми се иска да кача. На 180см ръст, 65-70кг могат да и стоят много добре, особено ако си има цици и е стегната. За останалото няма да споря.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на ccdesigns
    ^Има прекалено много фактори, но най-обективно казано 60 или 65 са перфектните килограми за момиче високо 180.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Зависи колко дебела изгледаш.

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Бе вие чувате ли се? 180см- 60кг. Вие май не искате момичето ви да има поне цици или де да знам... какво да е дупе. Аз съм слабичка и от край време никога не съм била ни пълна, камо ли дебела и съм 162 - 45-46кг. Не 20см разлика ръст/килограми. При това ми се е случвало на моменти да ми се иска да кача. На 180см ръст, 65-70кг могат да и стоят много добре, особено ако си има цици и е стегната. За останалото няма да споря.
    и при теб ква е раликата ? 23 ... говорех горе долу... приятелката ми е 173 и е 53 кг, има големи цици, дупе и е стегната

Аз не мисля, че външния вид има голямо значение, важен е характера. В смисъл ако килограмите са й проблем или пък на теб ще тръгнеш с нея и ще й помогнеш да ги свали с тренировки и бягане, ще я надъхаш, туй-онуй..
    Цитирай Първоначално написано от nikoleta93 Виж мнението
    Момчета бихте ли излизали с дебело момиче..
    Бих казал "Да"

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Цитирай Първоначално написано от Supermassive____ Виж мнението
    Всички вие дебели, мазни, разплути жени! Само се оплаквате, че никой не иска да спи с вас! Ами няма да иска! Кой уважаващ себе си мъж би се прежалил да си легне със 100-килограмово туловище? Аз не бих го направил!

Ауууууу! Колко си категоричен!

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Не си престаряла! Ще си намериш гадже, сигурна съм.
    За всеки има определен човек. И от мен да знаеш. За всеки има място под слънцето.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Всъщност мисля, че характера е тясно свързан с външността. Но е дълго за обяснение. И ако кажа, че дебелите хора не са с кой знае какъв прекрасен характер, ще ме смачкат като мравчица.
    Съгласна съм, например ти доказваш, че и грозните хора не са с кой знае КАКЪВ прекрасен характер.
    Мачкай...Мачкай, като мравчици хората, които имат един "недостатък" повече от теб, за да се почувстваш една идея по-добре в кожата си.
    Кажи и как инвалидите трябва да се самоубият, кажи и какви характери имат...
    Предпочитам да съм и с най-дебелото момиче на света, вместо с някоя "слаба" злобна кучка.

Мега фен
    ^^
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Щом питаш дали бихме излизали с дебели момичета, значи си с ниско самочувствие и това те притеснява. Тогава най-добрият вариант е да елиминираш дразнителя - да промениш физиката си или да обръщаш вниманието на красивото в теб. Мога да ти кажа от личен опит - има някои по-едри момичета, които са много по-харизматични и привлекателни, защото са забавни, игриви и флиртуват, отколкото изваяни, но притеснителни, затворени или надути чалгии. Аз също бях много зле преди време, но се взех в ръце и изцяло промених физиката си. Както и да е, ти трябва да решиш какво искаш да направиш. Висенето във форумите няма да помогне, зареди се с търпение. BB-team.org е добро начало за теб. Истинските мъже харесваме силни жени, било то умствено или физически, ако са и двете - страхотно. Моята приятелка дърпа 100 кила тяга, може да се набира, да прави кофички, а физиката и е идеална, дори има и плочки, а в главата също е невероятна. Нищо не ти пречи и ти да си такава за някое момче. Горе главата и успех!

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Цитирай Първоначално написано от ccdesigns Виж мнението
    ^Има прекалено много фактори, но най-обективно казано 60 или 65 са перфектните килограми за момиче високо 180.
    да

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Аз, в по-пълните си периоди, не се чувствах никак добре. Беше ме срам секс да правя, на светло. Макар, че никога не съм била чак безформено буцесто дебела.

Иначе, като си дебел - сам не се харесваш, другите те дискриминират понякога и така.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    С килограмите е относително и в никакъв случай не можем да ти кажем как изглеждаш.

Иначе щом си комплексирана относно това, то тогава положи усилия да отслабнеш и стегнеш. Упражнения, тичане, скачане и подобни. С оплакване и комплексиране не става.

Град
    Шумен
    Ако искаш да се чувстваш добре просто започни да ходиш на фитнес и се храни здравословно. Повярвай ми, чувството, че се грижиш за себе си е уникално! Ако те интересува пиши ЛС, мога да ти дам програма.
    Ревнува този , който се стреми да запази нещо което не му принадлежи .
    За това сълзи и признавай , бъди човек със сърце от мраз .
    Еднечка власт в света признавай - властта на собственото аз .

Супер фен Аватара на Me4encety
    Аз не съм момче,ама все пак мога да дам мнение И не, не бих излизала.Признак за слабохарактерност е.(ако не е проблем със здравословното състояние де)

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Слабохарактерност? Брех, я се аргументирай, ако обичаш, защото представите ти за „слабохарактерност“ са доста изкривени.

Супер фен Аватара на Me4encety
    Цитирай Първоначално написано от lamer4e7o Виж мнението
    Слабохарактерност? Брех, я се аргументирай, ако обичаш, защото представите ти за „слабохарактерност“ са доста изкривени.
    Слабохарактерност в смисъл като липса на воля.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Аз си помислих, че слабохарактерен наричаш момчето, което излезе с такова момиче… Ясно.

Леле, вие тук половината като отивате на среща за първи път с кантар ли ходите? Що за глупост е това?

Голям фен Аватара на iwwo_
    Цитирай Първоначално написано от nikoleta93 Виж мнението
    Момчета бихте ли излизали с дебело момиче...високо около 178/79 кг?
    Разбира се, че бих излязъл с такова момиче.

Но ако има предвид, да се получи нещо - едва ли....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си