- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- вие бихте ли?
Определено не.Това е лютата истина,за твое съжаление.Ама почни,да тренираш нещо скачай,бягай.А това за диетите е пълната простотия.Това е една от най-големите грешки,човек да се ограничава в това,което яде.Ако изразходваш тази енергия,която си я погълнала,няма проблеми(все пак в нормални количества).
Първоначално написано от ledenakrasota
^Някои хора без ограничение в диетата нямат шансове да изкомпенсират с физическа активност.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Аз не си правя,никакво ограничение в храненето и за 1 месец съм свалил 2 килограма ..
Първоначално написано от ledenakrasota
Незнам, ама ако си лъчезарна, хубава, добра, не ти пука от хорското мнение, скромно и още много добри качества не разбирам какво пречи. Ако имах приятел с наднормено тегло щях да му помогна да отслабне, като например: да ходим да бягаме заедно, да се разкарваме, да караме колелета и др. така че ако срещнеш правилния човек той няма да ти гледа килограмите.![]()
Бе вие чувате ли се? 180см- 60кг. Вие май не искате момичето ви да има поне цици или де да знам... какво да е дупе. Аз съм слабичка и от край време никога не съм била ни пълна, камо ли дебела и съм 162 - 45-46кг. Не 20см разлика ръст/килограми. При това ми се е случвало на моменти да ми се иска да кача. На 180см ръст, 65-70кг могат да и стоят много добре, особено ако си има цици и е стегната. За останалото няма да споря.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
^Има прекалено много фактори, но най-обективно казано 60 или 65 са перфектните килограми за момиче високо 180.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Не си престаряла! Ще си намериш гадже, сигурна съм.
За всеки има определен човек. И от мен да знаеш. За всеки има място под слънцето.![]()
Съгласна съм, например ти доказваш, че и грозните хора не са с кой знае КАКЪВ прекрасен характер.
Мачкай...Мачкай, като мравчици хората, които имат един "недостатък" повече от теб, за да се почувстваш една идея по-добре в кожата си.
Кажи и как инвалидите трябва да се самоубият, кажи и какви характери имат...
Предпочитам да съм и с най-дебелото момиче на света, вместо с някоя "слаба" злобна кучка.![]()
^^![]()
![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Щом питаш дали бихме излизали с дебели момичета, значи си с ниско самочувствие и това те притеснява. Тогава най-добрият вариант е да елиминираш дразнителя - да промениш физиката си или да обръщаш вниманието на красивото в теб. Мога да ти кажа от личен опит - има някои по-едри момичета, които са много по-харизматични и привлекателни, защото са забавни, игриви и флиртуват, отколкото изваяни, но притеснителни, затворени или надути чалгии. Аз също бях много зле преди време, но се взех в ръце и изцяло промених физиката си. Както и да е, ти трябва да решиш какво искаш да направиш. Висенето във форумите няма да помогне, зареди се с търпение. BB-team.org е добро начало за теб. Истинските мъже харесваме силни жени, било то умствено или физически, ако са и двете - страхотно. Моята приятелка дърпа 100 кила тяга, може да се набира, да прави кофички, а физиката и е идеална, дори има и плочки, а в главата също е невероятна. Нищо не ти пречи и ти да си такава за някое момче. Горе главата и успех!
Аз, в по-пълните си периоди, не се чувствах никак добре. Беше ме срам секс да правя, на светло. Макар, че никога не съм била чак безформено буцесто дебела.
Иначе, като си дебел - сам не се харесваш, другите те дискриминират понякога и така.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
С килограмите е относително и в никакъв случай не можем да ти кажем как изглеждаш.
Иначе щом си комплексирана относно това, то тогава положи усилия да отслабнеш и стегнеш. Упражнения, тичане, скачане и подобни. С оплакване и комплексиране не става.
Ако искаш да се чувстваш добре просто започни да ходиш на фитнес и се храни здравословно. Повярвай ми, чувството, че се грижиш за себе си е уникално! Ако те интересува пиши ЛС, мога да ти дам програма.
Ревнува този , който се стреми да запази нещо което не му принадлежи .
За това сълзи и признавай , бъди човек със сърце от мраз .
Еднечка власт в света признавай - властта на собственото аз .
Слабохарактерност? Брех, я се аргументирай, ако обичаш, защото представите ти за „слабохарактерност“ са доста изкривени.
Аз си помислих, че слабохарактерен наричаш момчето, което излезе с такова момиче… Ясно.
Леле, вие тук половината като отивате на среща за първи път с кантар ли ходите? Що за глупост е това?