.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 110 от общо 110
    Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    2 думи - воля и търпение.
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Благодаря за мненията.А за тези,които си мислят,че изглеждам едва ли не като слон-не е така.Просто съм по-пълна,а не слаба.

Повече от фен Аватара на greenblood
    Свали няколко кила и всичко ще е точно. http://www.youtube.com/watch?v=QSS30zic2QA

набор 93... 180 ... 80 кг.. да не сте близначки ?

.................................................. ......................Намери Нови Приятели

^Добре,че попита.Забравих да спомена,че сме тризначки даже.Пффф.

Започни да ядеш само храни от които няма да качваш и комбинирай с много тренировки в фитнеса и тичане плюс един L-Carnitine. Ако си сериозна ще постигнеш много добър резултат гарантирам ти

Голям фен Аватара на supersonic0
    Без да искам да те обидя, 80 кила за момиче както и да го погледна са си доста според мен. Е, вярно, че не си някое ниско момиче а си 178, но все... И все пак да отговоря на въпроса, ако момичето ми е симпатично и леко закръглено (но не повече от това) може и да се съглася, но все пак ще си имам едно наум. И все пак всеки има различен вкус, аз изказвам моето мнение

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от yonityy Виж мнението
    Леле, вие тук половината като отивате на среща за първи път с кантар ли ходите? Що за глупост е това?
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Aу почувствах се като перце с моите 49 кг. Не искам да си представя колко ще тежиш ако забременееш
    Нищо лично, но според мен е просто липса на воля т'ва с килограмите. Колкото и да си красива в лицето , като ти видят разплутото тяло с целулит,стрии и паласки на плажа едва ли ще се надървят от гледката Все едно ти да видиш някъв дебелак с ебати бирения корем дето го носи 2 метра преди него и целия в косми. Ама АБСОЛЮТНО целия...дори гърба (тая година видях един такъв). Таа искам да ти кажа, че колкото и да си красив в лицето, ако в тялото си като делвичка едва ли някой ще те погледне. Не броя извратеняците, които обичат да барат сланини
    Повечко спорт и фитнес и щом си красива веднага ще ти се лепнат като мухи на мед.

Не, не бих. Това лято имах възможността да бъда с такова момиче. Беше уникално красива в лице. Излизах с нея, но просто не мога да си затворя очите за тези килограми. Постъпих тактично и останахме само с приятелски отношения.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си