.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Гъбички или пък нещо друго

Март или април бях на гинеколог - каза ми че имам гъби. Лекувах се и на следващият преглед ми каза че са ми останали някакви минимални клетки и ми изписа още едни хапчета и каза че ще се оправя. Да, но бялото течение спря само за 3-4 дена и пак се появи. Реших този месец пак да отида, но този път при някоя друга. Гледах в интернет за добър гинеколог и никои не споменавам тази която ми каза че имам гъби, само една женичка казва че не била добра и само при нея никои да не ходи че много си патила. Повечето бяха посочили една Николова като много добра също майка ми ми я препоръча и така реших да отида при нея. Днес ми излязоха изследванията и ми каза че имам някакви бактерии от червата. Е как така едната ще ми казва едно, а другата друго?! Възможно ли е да се объркат изследванията или да съм се излекувала от гъбите и да са се появили тези бактерии. Де да знам много странно ми се струва .... едната гъби другата анални бактерии пф...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ами просто лекарска грешка
    стават непрекъснато, щото са си седели на ушите в унито
    аз бих се консултирала и с трета, въпреки че пак не е ясно дали ще е вярно мнението й
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Най-добре отново върви на лекар, защото нещата могат да се усложнят.

Еми ще пия нещата които ми изписа и ако не се оправя пак ще ходя.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ешерихия коли ти е намерила. Не е невъзможно, имайки предвид колко малко е разстоянието от ануса до входа на влагалището и колкото и да се миеш/дезинфекцираш, няма как да ги унищожиш, защото те имат пък доста важна роля в червата. Това, че си лекувала гъбички, не значи, че си застрахована от други зарази. Ама то и за тая работа се иска акъл, а не ръсене на злоба във форума.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

ИЛИ И ДВЕТЕ ИЛИ ЕДНАТА ОТ ТЯХ Е НЕКОМПЕТЕНТНА

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Айде дипломирай се по-бързо, че да те видим ти какъв гений ще си!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си