Напоследак тези така наречени мъжки елечета са много нашумели и мен страшно много ме кефят.Та предлагам тук да пускаме снимки на такива които имаме или сме си набелязали>може да кажете от каде е и колко горе долу струва.
Това си го взех от Terranova => http://www.hiclub.bg/Images/Cache/Image_383554_3.jpg
и много си го лофкам , елечето беше 17 лв. , а аз си взех и тениската - 10 лв.
имамм същотомн си го обичамм
![]()
Аз си взех дънково елече - http://prikachi.com/files/1485975O.jpg
Иначе много исках такова като твоето - много е сладурско, но все не мога да си харесам тук .. една странна материя саа ххм
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
имам същото, ама е коженоПървоначално написано от girl91
![]()
авторке, PARAMORE ARE THE BEST, RIGHT!
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
ginny и двете са много сладки![]()
Просто аз
GIRL91, много е сладко. Много ми харесват тези елечета, сладурски са и отиват на много топове и ризки.![]()
Елеченцаааааааааааааааааа ааааааОбожавам ги, ама нямам
Има едно, ама ми е от униформата от училище и не върви да го нося
Исках да си купя, намерих си едно супер сладурско, ама 50лв. за 2 пръста плат, НОУ УЕЙ
И сега вече започнаха да излизат повечко, имам по-голям избор и като дадат стипендията - и аз ще си купя, иначе на girl91 е адски хубаво, подобно и аз искам
Иначе цените при нас са 20лв. почти навсякъде, освен онова, за 50 ;д;д
еlsy![]()
Абе къде из Враца има такива?Първоначално написано от nicolepcd
И мен ме кефят, ама като видя повечето как ги носят ми става зле.![]()
![]()
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Аз имам такова от трн , сиво дънково![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Първоначално написано от StreetFame
В Комплекса имаше ;д Ма предполагам не си от тая част на градаИначе из центъра поразгледай, мм, има на еднооо място, като гаражи съм мяркала, ма не знам как да го обясня... с тролея минавам от там ;д;д
еlsy![]()
Според мен израза "мина му модата" е ужасно тъп( не се обиждаи)!Първоначално написано от heiress
Щом нещо стой добре и е съчетано подходщо е "модерно".
А това, че не ги харесваш вече е вапрос на вкус - всеки има право да харесва или не нещо.
Сладко еПървоначално написано от girl91
![]()