- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Проблем с цигани :(
Така, хора проблема ми е следния:
Един ром (на моите години - 14), дойде да се заяжда с мен, блъсна ме удари ме, после аз му изсухлих един и той падна на земята и си тръгна.
После 4-5 дена след това, брат му, който е на 23 години (аз съм на 14), заедно с още един 23 годишен в компанията на още 7 циганина са ме търсили около блока и из квартала, в който живея. Не ме намериха, щото бях у нас и спах... Та, след това не е минавал и ден без да ме търсят (всеки ден различни цигани). Даже на фейсбук стената на единия скивах, че беше писано "аре да бием българите от квартала" със 100 и няколко likе-а. Имам приятели, които биха скочили за мен, но в случая ромите са адски много, че с тях има и големи, и аверите ми може да се уплашат. Ако ме срещнат, ще гледам да търся мирно решение, но ако ме ударят ще ги мятам по трудния начин (мисля, че единственият начин да си изработиш респект от циганин е като му начупиш зъбите). Но се чудя, хора няма ли друго решение? Не мисля, че се справя сам, а не ми се намисат възрастни?
полиция ?.. макар,че се съмнявам да направят нещо, но все пак може да пробваш... за друг вариант не се сещам освен да си намериш по-голяма групичка от тяхната по върможност привърженици на Атака и Хитлер или поне с неприязън към циганите...
От циганите няма спасение, момче. Най добре си фани циганин/ка - булка и се присъедини към тех. Интегрирай се, така да се каже.
Zdraveity, kazwam sa Myumyun, priqtno mi i da sa zapoznaim!
от къде си ?
На 14, сам, срещу озлобена група роми, сред които има и пълнолетни, няма да се измъкнеш сам от тая ситуация. Най-добре кажи на вашите, щото да намесваш твои приятели е крайно филмирано + гарантираш и на тях боя.
Ами хора, пълнолетните може и нищо да не направят (не е сигурно обаче). Дори и да направят и аз познавам пълнолетни.
Обаче те си позволяват много... Всеки ден ходят и бият по някой българин. Аз ако тръгнат да ме бият мангали на моята възраст, ще търся мирно решение, но ако ме ударят, наистина ще почна да ги бия и аз. Тук на всички им е дотегнало от мангали, но почти никой нищо не им казва. Но се чудя, не може ли да се размине без бой?
Последно редактирано от ApocalipsE : 08-25-2012 на 15:12
разминаването без бой е възможно, но слабо вероятно (според мен)
амм.. аз нещо не разбрах .. без да им правиш нищо ли тоя те е ударил.. в смисъл такъв разкажи малко по-подробно за това как се е започнало всичко![]()
От къде си? Ако си от София или Перник,имам приятели,който на драго сърце ще ти помогнат(пиши на ЛС.)...Иначе, не казвай на полицията, по-големи проблеми ще имаш. Най-добре говори с вашите.
Човече, преди да се замесваш с цигани, трябва да бъдеш 100 процента убеден, че някой ще застане зад тебе, 'щото иначе тотално си прецакан. Полиция/родители най-добрият вариант. Ако питаш мен - полиция.
Има и друг вариант. Но има уловка. Отиди при Ахмед Доган и го помоли за помощ. Той ще знае какво трябва да се направи. Но ще му дължиш гласа си и душата си, майка си и баща си, вярата и препуциума си.
Zdraveity, kazwam sa Myumyun, priqtno mi i da sa zapoznaim!
Откъде си? И най-добре кажи на вашите за проблема си. Циганите са опасна работа, а ако и са ти се "наточили" здраво, не се знае какво може да измислят.
Гадно и отмъстително животно е това циганина. Както казаха по горе: Поговори с родителите си и задължително се насочи към полицията. Това е най добрия вариант.
Подай жалба в полицията .Саморазправата е почти сигурен начин да те счупят от бой.
Абе щом са тръгнали да го търсят всеки ден,значи имат сериозни намерения.
Ти провокирал ли си го по някакъв начин,за да дойде да се заяжда с теб?
Най-добре обясни на вашите ситуацията и те ще измислят най-адекватното решение.
Междувременно гледай да не се разхождаш без компания,защото ако те спипат нкъде..
Тежко и горко ти..
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Такаам. Разучих ситуацията, разбрах кои точно мангали са ме търсили и на базата на опита ми с проблеми свързани с мангали, стигнах до заключение. Значи до колкото знам, пълнолетните са ме мисли за голям, но като са разбрали, че съм по 18 са се отказали. В момента ме търсят 10-12 мангала на мойта възраст, които спокойно мога да метна и сам, но естествено няма да съм сам. Много приятели са разбрали за това и са надъхани (надъхани сме някъде към 35 човека). Утре мисля да ги чакам там, където ме търсят обикновено и да си реша проблема, така както те искат - да ги ошамаря.
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Абе не се прави на много голям и оборотен ,щото от циганин всичко лошо може да се очаква. Не си Скалата или някой си там ,че да се правиш леле какъв бой и тн. Както казаха по-горе намери си хора,които са привърженици на Атака или нещо от тоя сорт,щото приятелите може и да са до тебе до един момент ама накрая всеки гледа себе си. Да не се озовеш в районното и да се окаже,че ти си виновен ,защото тогава ще си лепнеш досиенце,което ще се счита ,когато навършиш 18 години. Окей те са колкото тебе ама нищо не ти пречи с тебе да бъдат и по-големи и по-опитни(което е по-важно). По-опитните хулигани(така да ги нарека) едно,че на драго сърце биха пребили циганин и без повод ,плюс тва до някаква степен знаят какво да правят в случай ,ако дойде полиция(което си е напълно възможно) и тн.
Така,че като си решил да се правиш на бияч поне го направи като хората,щото е много смешно някви лапетии да се маат по улиците от едното нищо.
Пък и не съм сигурна,че ти не си го провокирал с нещо.Цигани ,цигани да,нооо ако не си го напсувал едно солено такова и не си се опитал и ти да му отвърнеш ,значи съм трамвай.
И между другото пише,че е от Балчик,до колко е вярно -не знам.
Стига сте го насърчавали да ходи да се бие бе.Той е ударил един шамар на някъф и 100 мангала и то много по-големи са тръгнали да го бият.Да,отказали са се,но ако сега се сбие с всички тия ще си навлече много по-голям проблем.Казвай на вашите и тва е,не се прави на интересен и на бияч.
Пусни една жалба в полицията, не се прави на голям отворко, защото ще си изядеш боя.