- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23
защо прави така бе
не съжалявам за вчера .. поне за частта с него
другото ще мине бързо
трябва да се стегна, да се изкъпя, да сготвя и евентуално да поуча малко
утре ще видим кво ще стане
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Емоционално ми е. Искам да поплача, но ми е трудно.
Днес спах до 15:00 на обяд... Вчера съм изтървала епичните скандали на колегите, така че добре че си тръгнах раншко-раншко.
Ще излизам след малко да си попочистя стаята, че е пълен бардак.
Искам да си оправя и здравето малко...
И, за Бога, супер емоционално ми е >.<
Няма път напред или назад.....
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
И аз не знам.
Разглобена, разочарована от себе си, в същото време не чак толкова разочарована, даже доволна от развитието на нещата, ама пък сега ми е неудобно, но пък вчера беше яко и в същото време ужасно, не ходих днес на лекции, което е едновременно яко и недобро, общо взето в главата ми е пълна каша.
Подсъзнателно знам, че искам отново обаче.
Изтощена. Поне напреднах и с работата и с едната курсова. Като цяло толкова продуктивен ден не съм имала скоро.
Сега остава само да си почина качествено, за да съм във форма за петъчната лудница.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
тъжно ми е, че няма да го видя днес и съм изморена от снощи
поне се оправихме, нацелувах го и го нагушках и ми беше достатъчно...за снощи :Д
жалко, че утре е на работа , иначе щях да го накарам да отлетим нанякъде за следобяд :3
ох, самотно-гушливо-гадно-изморено-нервно-притеснено-влюбено ми е
ох..
Прекрасно. За по-малко от 3 месеца съм била болна 3 пъти и отново се разболявам.
Мамка му на всичко.
Студено ми е, болно ми е, а съм толкова кръкнал.. накозих се.. с една приятелка съм. Седя и си мисля - бахти майтапа......
Тъпо е, човече........
Нещо много саднах...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
http://i.imgur.com/qu9e9.gif
като в безтегловност. хD
лекаР с нож и приятни таласъмища от мен![]()
Ама перфектно просто.
Разболявам се точно преди заветната събота. Ясно, ще бъде Мега забавното да седя и да слушам Целия ден на оня откачалник викането. И това време ми ебава майката на кръста.
Чудя се вече къде да се обърна от болка. Вчера ме съсипа. Карай, ще го преживея.
д-р-об.
//намислям си някакви работи и не е добре.
Най-накрая интернет. Бахти, каталясах таа седмица, а още са не е свръшило. :/
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Супер скапана съм заради последните работни дни и неща, които имах да върша,, но най-накрая заминаваме. И вече си имам билетите за Бон Джоуви даймънд съркъл.
Тъпо ми е, пак се скарахме и ся ми се цупи :<
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Айде мощно! Време е кармата да влезе в играта вече.
Вдъхнових се иначе, имам идеи и ще бъда продуктивна. Край, довиждане, инерция;
Болна съм.Всичко ме боли и тая гадна температура... Пф ... За чий ми трябваше да ги правя тея мизерии онзи ден. Сега остава да си пия чайовете и да се надявам да се оправя по-скоро.
По-лесно ще ми бъде да се науча да снасям яйца,отколкото да харесам живота в София ...
Очаквам в най-скоро време да ме арестуват за побой и дребно хулиганство...идея нямам какви ме прихващат като съм там O.o
Иначе бива,нормално си се чувствам...възнамерявам да поизхарча нЕкой лев.
* бтв,накрая пак ще стане на моята-просто всички ще го разберат постфактум... а аз ще си пропилея голяма част от времето,усилията и нервите за няма нищо ...чак сега загрях,че през цялото време Пътят ми е бил под носа
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Пф. Писна ми някакви, които имат власт да си вирват носовете така, сякаш са кой знае какво и тъпото е, че зависиш от тях. Днес ни направиха на 2 стотинки по мирен начин, но толкова мирише на гнилоооо, такава мания за величие не бях виждала у преподавател. В първия момент се подразних адски много, но след2 мин си дадох сметка, че няма защо да си хабя нервите за нещо, което не обичам.
Омг. Искам да правя това, което обичам.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Отвратителен ден.... абе цялата седмица е супер шибаната
Наще си мислят, че ще умирам още малко и дори не ме пускат да излизам... а аз съм си напълно добре |(
Не съм пушила от понеделник... странно, дори не ми се пуши
За тая седмица си видях момчето само вчера... днес ми се искаше да ида да се видим.. но естествено всичко ще отиде по дяволите
На всичкото отгоре съм супер емоционална ..
Щеше да е страхотно ако въобще не се бях разболявала и цялата ваканция (тя голяма ваканция) си я бях прекарала в Търново ...
Единственото хубаво нещо от тая ситуация е, че си седя само вкъщи и събрах пари да си сложа обецата
Blab сте достигнали лимита на запазени лични съобщения и не можете да приемете повече съобщения, докато не направите място.
Да си вземе бележка!
Чувствам се... объркано. Подреждам си мислите с чистене.
Виждам, всички ги тресе някаква есенно-зимна депресия и просто не е честно!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
чувствам се добре ^^
доволно натъпкана с какви ли не сладки неща <3 днес си излязох самичка и си напазарувах много сладко пуловерче и шапка, взех си и най-уникалните ръкавички с цветовете на дъгата, на които бях метнала око <3
само дето се прее*ах да вися един час при личната, за да излезе и да ми каже, че трябвало аз да си взема ваксината.. майната му, няма да се занимавам повече.
ако и той се сети да пише, ще ми е още по-хубаво, ако не.. здраве да е