- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23
Апатия пълна. След вчерашната еуфория днес съм като безчувствена.
Искам разнообразие. Искам нови запознанства. Искам да замина, дори за кратко.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Наясно съм с положението, осъзнавам всяка подробност от него, но просто не ми се чака отново. Всеки божи път го правя. Чакам, чакам, чакам. Все нещо различно и по-хубаво чакам, избягвам това и онова за да не стане неприятно, неудобно и всякакви такива и накрая компромисът се прави само от мен. Ама аз съм си виновна за това, спор няма.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Тъпотия, много работа, никакво време, пък и не ми се занимава..
Мноооого искам да се прибере! Искам да се запозная с нови хора, нещо изобщо да се случи! Разнообразие!
И най-вече да вземем един път да се засечем, да вземем да си кажем нещо! Аман вече!
Come on skinny love just last the year...
По-голяма дивотия не можеше и да стане, ноо идиотският ми оптимизъм от нищо не може да бъде прекършен.![]()
Искам нови емоции.
Save the earth! Its the only planet with chocolate.![]()
момиче
Премръзнала.
И издразнена мега много. То вярно, че и аз не съм росна китка, ама тва момченце смотано за кво се мисли. Бахти идиота. Много ме натвари. Пълен тъпак. Направо ми се прииска да му скърша вратлето.
Много неловко и тъпо се получи, ама кво да направя, да няма да се съобразявам с някакви си там индивиди, с очевидно незряло поведение.
Гр.
Да им имам пустото желание за драма на тия хора.... хубаво, най-добрата ми приятелка.. ма бива ли толкоз да е ограничена...
Едното излизане с интелигентен и умен човек през носа ми излезна...
Иначе ми е толкова прекрасно.. топло ми е в душата, хубаво ми е в университета, интересно ми е... а като се сетя за тва мойто Слънце съм толкова щастлива, че го познавам...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не знам как се чувствам.
Скарах се с баща ми тази вечер. Той изглежда бързо забрави скандала, но мен ми е още болно и не съм сигурна дали искам да говоря с него или не.
Приятелят ми вече ми липсва. Снощи като си тръгна ми остави 1 книжка и каза да се крия в нея, когато изпитам нужда. Той знае колко много обожавам този автор и ми е донесъл възможно най-голямата му тухла за четене. Предчувствам, че тази седмица често ще се крия в нея и нищо чудно да я прочета за тези няколко дни. Искам обаче и той да е тук, да се гушкаме вечер и да му чета от книжката, докато той ми се кара да млъквам вече.
И спря да се върти за миг земята..
:/ Ще си лягам вече,днеска изкарах някакъв грип май,температура и тем подобни глупости...Но утре съм от 9 в университета и ще си мия зъбите и ще лягам и без това нещо ми е отново допълнителни скапано...ся ще взема пак сам да се депресирам както обикновено и после няма да мога да стана![]()
>>DjBelev<<
Недоспала съм, нервна съм от много време, трябва да спрем да се караме, искам да се забавлявам, искам .. явно искам прекалено много.. искам подкрепа и разбиране.
^^^
Бургас <3
Егати шантавите сънища. Такива глупости, и да искам, няма как да измисля в будно състояние.
А като знам какво (по точно колко) ме чака на работа днес, ми се иска да се връщам в света на ненормалните си сънища. Е поне Т. се връща днес и ще е забавно в офиса.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Добро утроНавън вали,аз си пия кафето,след малко влизам да се къпя и отивам на училище..надявам се днес да е лек ден,защото с тези контролни вчера беше ужас...
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Щастливо ми е. МНОГО.
кихнах около......100 пъти за 5 минути
омръзна ми да съм болна всяка седмица
чудя се дали да ходя на училище после или не...
като гледам какво е времето и колко е часа май не
и без това ще ми е тъпо, дали там или у дома-определено по-добре вкъщи
кофтито е, че ако не отида няма да мога да го видя, ама шанс..
Днес съм по-добре. Даже се оправям за упражнения, че косата ми стърчеше на всяка възможна посока. Адски дразнещо е.
Готино ми е, другата седмица ще правя циркове, да видим как ще реагира.
Гадно, изморено, смотано, че и носът ми е запушен и едвам дишам. Добре, че днес ще пропусна училище, да мога да се пооправя малко.
Everything changes, but beauty remains ...
Днес е хубаво и слънчево най-накрая, но пък съм хремаваНямам планове преди 6ч, така че ако ми писне може да да хукна на малко шопинг да видя какво предлагат тук. Имат толкова хубави дрехи и е уж град на модата, а всички се обличат в бозави и черни цветове и изглеждат неподдържани...
Цял ден с една и съща песен съм в главата http://www.youtube.com/watch?v=gtOV7bp-gys .(тия от радиото се постараха за това)
Запасих се с книги отново, едно-две задължениица да се свършат и ще си се позанимавам и с полезни работи.
Натроението не е претърпяло кой-знае-каква промяна.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Такаааа, списъкът с покупки е една идея по-малък.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Леко изморена , трябва да си науча и после мисля да излезна ...
Добре , че поне времето е хубаво![]()
Нещо много взеха да ми се нареждат нещата... трябва да съм нащрек за изненади...
Чака ме втори шопинг с пилето, стига да не е много уморен.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Студено ми е.
И ми се спи.
Вчерашната вечер беше меко казано емоционална.
Но май има надежда.
Или пак си въобразявам?!
Знаете ли, че докато спят, видрите се държат за ръце, за да не ги отнесе водата?
<3
![]()
Леле, всички тук сме болни бе о.О
На настроения съм .. не знам какво ми става ..
Утре ще ми е готин ден, надявам се
Сега отивам на репетиция.. да си пограча малко и да ме заболи пак гърлото