.
Затворена тема
Страница 119 от 119 ПървиПърви ... 1969109115116117118119
Резултати от 2 951 до 2 972 от общо 2972
    Супер фен Аватара на cyclops
    Днес е доста студено. Потренирах хубаво и сега си седя на топло и го чакам да се прибере, а довечера ще излизаме с компанията. Все повече ми харесва в тази страна и специално в този град. Много е уютно, романчино, красиво..и хората са усмихнати!

Цитирай Първоначално написано от cyclops Виж мнението
    Днес е доста студено.
    О, да.
    И не ми се мърда от нас, а имам урок по АЕ, някъв тест ще правим. Нямам домашни от сума ти време, не ми се занимава, искам да се отписвам, не ми се и учи. Напълно съм се отказала да правя каквото и да е, депресиращо е.

Предполагам трябва да стисна зъби и да продължавам, но просто е трудно с тази слаба воля и т.н.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Голям фен Аватара на .Wonder
    Най-вече е петък. Най-сетне ще се наспя.
    Намерих една вълшебна песничка, направо ми докосна сърчицето. Delilah - Strong for Me е името и.

няма да ходя на урок. два пъти вече пропускам.
    направо не знам кво ми става, честно

ще се опитам да не си давам оценки, но ако слушам настоящия приятел (който вече не е настоящ, де) стоенето ми в софия е супер неоправдано. само пари се харчат, а не ходя на лекции или ако ходя, после не си уча, забавлявам се, не си разпределям времето и нищо не правя.
    чувствам се като боклук. но няма кой да ми помогне, освен аз самата да си помогна.

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Имам нужда от нежност. Гушкаво ми е. Един релаксиращ масаж ще ми се отрази прекрасно. Общо взето.. искам да ме поглези тази вечер.
    You are broken, I can fix you...

Супер фен Аватара на shmatarok
    Нях нях нях, колко имам да уча и уча цял ден и изглежда, че това есе няма край и особено след като трябва да съчетавам неща, написани на явен не-английски (тези хора как са ги приели в университета Оо) и освен да си извадя картите и да гадая какво би трябвало да пише в онова есе, не виждам как мога да направя моето.
    А искам просто да си направя пуканки и да си пусна филм. Нях нях.
    И пак няма да излизам, изобщо няма и да си помисля за излизане тези дни, трябва да се учи! Аргх, нямам търпение да дойде следващия четвъртък, за да си отдъхна.
    И тези мързеливци от моята група, колко пъти трябва да им кажа, че нямаме време и трябва да сме готови тези дни. Понеделник е крайният срок, а онова говедо лекторът не обича нещата да му се предават в последния момент. Защо има толкова безотговорни хора, не мога да разбера. И знаят, че оценката по модула зависи от тази тъпотия и пак не си дават зор. Накрая пак аз ще трябва да направя освен моята част и едно-две есета допълнително, щото очевидно някои хора няма да си свършат работата навреме. Как да не се дразни човек!
    Ох, и си пуснах да си тегля филм в крайна сметка, ще изкукам ако трябва да уча цяла нощ.

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    В последно време съм почнал, да се филмирам прекалено много.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Като уникален сценарии на филм е. Буквално. Всичко случващо и се е супер-ултра-мега-маса-много яко, мноого, ама много се радвам за нея! (и понеже съм абсолютен слабохарактерен боклук дори леко завиждам)

И сякаш напоследък хората не оценяват какво им се случва, как са го искали дълго време, то идва, на тепсия, буквално, и те не са щастливи, и слушам ред причини как не са. Защо, защо, питам аз?
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    рофл , тва зайче как ме кара да се смея.

иначе днес беше странен ден , катастрофален на покер , иначе окей, след малко се оправям да излизам

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    какво се случва ? на мене и изобщо
    тоя пъпрос Х няколко хиляди пъти
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

"Se acomodaron en un rincón sobre la hierba salvaje mirando el cielo estrellado en cuya bóveda infinita brillaba una luna de leche. Irene colocó la cabeza sobre el hombro de Francisco y lloró toda su congoja. Él la rodeó con un brazo y así estuvieron mucho tiempo, horas quizá..."
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на xoxi
    Обичам вечерите, когато знам, че след като изгася компютъра ще си легна ДО него. Обожавам чувството.

След такава тежка и психически натоварваща седмица, единственото, което искам да правя е да се гушкам и да спя. Утре ще си прекараме деня като ленивци. Чак вечерта е възможно да изпълзим от нас, заради обещание, а не желание.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    нз, тъпо е. гей
    отивам да се забавлявам.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Тъжно ми е за много неща. Чувствам се изгубена. Сякаш до преди няколко месеца вървях по пътека, която сама изградих и асфалтирах. Пътека, която минаваше през толкова хубави поля, планини, градини, вдъхващи ми сили/мотивация, които да ме изтласкат до края/целите ми. И изведнъж се събудих и навлязох в тъмна, непроходима гора, в която пътечката вече не е пътечка, а просто камънаци, кореняци и бурени, които жулят коленете ми и унищожават мотивацията ми. Най-лошото е, че вече не виждам целите си ясно както преди, а си заформям съвсем нови, които изобщо не знам дали ще бъдат одобрени от тези, които обичам.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Е, толкова натоварваща седмица не съм имала от края на септември. Уроците не са ми проблема, щом успях да науча 11 за един ден, значи съм добре. Проблема ми е психическото натоварване. Някак приемам всичко около себе си по странен начин. Личните ми проблеми не ги отразявам толкова, но тъпотиите на останалите ми идват в повече. Най-вече на някои селяндури. Започва да ми писва и май е време да тегля майните на всичките досадници, май не се научиха предния път, че търпението ми си има някакви граници.

Пожелавам си успех на контролното. Не е като да са малко темите. А и една ми липсва. Ся ако тя се падне хич няма да се смея на каръшкия ми късмет.

Мега фен Аватара на Зайче..
    след малко тръгваме за Балчик.
    Очакваше се поне малко да ми се повдигне настроението, ама не.. пак ми е тъжно и сдухано
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Странно. Боли ме гърло.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    добре съм горе-долу, мисля да се направя на активна днес и да си пооправя нещата, пък ще видим как ще свърши денят (:
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    ужасно студено е.
    изморена съм, а трябва да ходя да си купувам някакви неща :/

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Никаква концентрация напоследък, не си разпределям пълноценно времето, старая се да съм перфектната домакиня, да ми спорИ с науката, да имам време за него... Резултатът е едно вечно бясно и недоволно от живота кълбо нерви. Баси. Щом вече минах на кремчета с кю10, хиалурон, щом образувах и кръгове под очите....

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

виновна, не знам..
    бла
    :/

защо човек трябва да мисли преди и след постъпките си? само си разваля душевното спокойствие.
    ако можех да не мисля....

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Заключвам. Ударихме 100-те страници.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си