- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23
Нямам никаква мотивация напоследък, чак се чудя как въобще все още свършвам по нещо полезно. Тренировките ми са зле, ученето хич го няма, въобще не виждам как ще мина в 3ти курс. Жеги, цигари, трева, стрес, еднообразие. Ше му еба майката, тва е прекалено жалък опит на обстоятелствата и забърканите от мен каши да ме сломят. Днес, утре или след месец, все ще издрапам.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
+1
Нямам и аз хъс и воля за нищо.
Тренировките ги заебах от толкова време, че нищо не е останало от мен.. стопил съм се като свещ на слънце.
Пък и толкова ми се пуши, че вече две не виждам. Не се издържа.
И ми се спи яко.
И секс не съм правил от не знам кога, че даже и не ми се прави..
Поне кафе имам, ама то какво е кафето без цигара..
Дърта се чувствам, баси.Физически съм като старица грохнала, двата крака ме болят зверски и не си представям как ще се катеря на високи обувки в обозримото бъдеще.
Иначе все едно имам кратер в сърцето. Толкова странно-чудесно-страхотно си изкарваме последните дни, че ми идва да си тегля куршума на място. Понеже и миналия път нещата бяха толкова странно-чудесно-страхотни, а накрая... целия, за мен специално. И защото съм лигла, пък! Защото след онова недоразумение за първи път някой ме накара да огледам света около себе си и да разбера, че видиш ли, навън и мъже се разхождат, че даже е и възможно да ми предизвикат някакъв интерес. Защото трудно се подхлъзвам, ама хлътна ли, привържа ли се, после няма оправяне.
Толкова ме е страх. Нещата вървят прекалено хубаво, за да е истина. Мразя да ме е страх. Мразя да се чувствам безсилна. Мразя да съм прецакана.
Затова ще спра да си вкарвам емоциите в действие, докато все още мога.
И няма тоя път аз да съм тази, която ще си изгуби главата.
вчера намерих нова теория за педалското му държание, която нереално добре пасва със ситуацията. ама е минимално възможна.
иначе-се ми е тая вече, то се е видяло, че няа стане, а дори не знам кво се напъвах
act sexy and show him what he loses
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
На лудо младо бутилка текила му се присънила.
Значиии, много искам да се накажа, направо да си махна главата. Причини бол:
- ПЕТЪК Е
- денят беше повече от успешен, свърших всичко, квото бях намислила
- проблемите се редуцират един по един
- ПЕТЪК Е
- вървим бавно, но славно към разлъка
- ПЕТЪК Е!
- нямам много кинти
- НО Е ПЕТЪК, ПО ДЯВОЛИТЕ!!!
Са, върха на тъпотията е, че тая вечер съм ангажиранО с куп бумащини и чак утре ще мога да изпълзя от нас.
Майната му.
И без тва традицията повелява ДЕНЯТ да е събота, петък е за разгрявка.
ужаснопочти съм сиг че си има друг и не знам какво да правя искам да съм с нея но след всичко дали ще е същото
![]()
\oOO)_(||||) (||||)_(OOo/
\_o___\\_______//___o_/
Имам рожден ден но не се чувствам много добре ... отново момче е замесено ... ;х
Чувставм се творчески. Днеска ще се рисува. Тъпото е, че почвам да се пристрастявам към цигарите, а това въобще не е добре... Чуда се все още довечера какво да права, щото и тя, ако е там ще се получи малко тъпо... но ще видиме.