.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Град
    България

Smile приятелка или нещо повече

Здравейте!Наскоро се запознах с едно момче.Нямаме общи познати просто се запознах,защото забелязах че ме гледа и минава покрай мен.Сега си говорим на най-различни теми,смеем се,шегуваме се и той много внимава какво говори с мен.Чувствам че ми е много близък и че съм намерила общ език с него.Но имаме години разлика аз съм на 17 а той на 21 не знам дали е и обвързан.Въпроса е,че все аз предприемам действия.Аз се запознах с него,аз отивам при него да си говорим,взех му скайпа и му пиша е поне ми отговаря.Понякога публикува песни,които имат общо с това което сме си говорили.И аз не съм сигурна дали искам да ми е само приятел или нещо повече,но просто не искам да загубя такъв скъп за мен човек и внимавам много какво казвам и какво правя.Сигурна съм,че съм му симпатична,защото все пак винаги ми обръща внимание и си говорим.Въпроса ми е как според вас ме приема като приятелка или с времето може да се случи нещо повече?Може да има такава тема във форума,но просто не намерих
    Здравейте!

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Ами на мен ми изглежда,че те приема повече като приятелка,но няма как да знам със сигурност,би трябвало да го разбереш от поведението му когато е с теб.
    Ако има някакви чувства към теб (повече от приятелски) той сам ще предприеме
    нещо,за да ти ги покаже
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Град
    България
    дали ще се отдалечи ако го поканя да излезем някой път след време
    Здравейте!

пич избери си- или бъди приятел с нея или и бъди гадже. недей и двете. защото после ще се затруднят нещата и ще съсипеш и двата варианта. предлагам ти да я пробваш за повече от приятелка.

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от fifito19 Виж мнението
    пич избери си- или бъди приятел с нея или и бъди гадже. недей и двете. защото после ще се затруднят нещата и ще съсипеш и двата варианта. предлагам ти да я пробваш за повече от приятелка.
    Тва е момиче бе
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Супер фен Аватара на Incadeptus
    това е момиче бе ей започни да излизаш с него,нека ти стане гадже

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от surcegirl Виж мнението
    дали ще се отдалечи ако го поканя да излезем някой път след време
    Не мисля,че ще се отдалечи,но по-добре го остави той да те покани.

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^Защо да чака той да я покани?Няма нищо лошо тя да го покани.
    Аз от къде да знам дали те харесва?

Град
    България
    поне уточнихме че съм момиче
    Здравейте!

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Най-безобидното,за което се сещам в момента е,когато си пишете или говорите(зависи от ситуацията) му предложи уж небрежно "Искаш ли някой път да излезем някъде двамата" и после вмъкни нещо от сорта на "Ама приятелката да не се сърди нещо" и така ще разбереш.И ако е free и за излизането ти каже само уклончиво нещо като "Ок,ще се разберем някой път" направо бъди директна и го контрирай с репликата "Добре,ще чакам да определиш място и час на срещата"
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Е има и още по-лесен вариант. Кажи му, че нямаш с кого да излезеш и той би трябвало да се досети какво искаш от него. А иначе, ако приеме да ти прави компания го питай дали приятелката му не възразява.
    ^^^
    Бургас <3

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Продължавай да действаш ти, ако смяташ, че има смисъл да се бориш за него. В противен случай само си запазвате приятелски отношения и това е.

Но по - скоро опитай, няма какво да загубиш.

Град
    България
    благодаря на всички дотук
    Здравейте!

Град
    България
    и така по темата момчето си има приятелка и най-много да очаквам приятелство в най-добрия случай
    Здравейте!

Мега фен Аватара на draid
    При едно такова приятелство между противоположни полове, обикновено идва момент в които трябва да решиш, дали да сте нещо повече с опасност да го загубиш за винаги или да страдаш, защото изпитваш повече от приятелски чувства, а не искаш да си развалите приятелството. Шит работа си е. Иначе може просто да е по стеснителен и за това да те оставя ти да водиш

Едит: Щом си има приятелка, нещата казани от мен по-горе отпадат в конкретния случай, но иначе отново си остават валидни.

имах същия проблем.. но приятелката му беше к*рва, което той откри след доооооста време, но се оправиха нещата
    Но все пак гледай да не си резервата, когато нея я няма, за да има големия батко с кого да се забавлява. Хубаво си премисли нещата и успех =]

В такъв случай, по-добре стой настрана за да не се влюбиш и да останеш наранена.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Чисто приятелство м/у момче и момиче не може да има. За да си пишете значи и двамата изпитвате нещо един към друг. Пък и щом внимава какво говори значи му пука за тебе (питай патило, а не старило ) Иииии да, може да го поканиш да излезете, няма нищо срамно или нередно момичето да покани момчето. Даже го намирам за много сладко ^_^

Много е относително..така кактоти се чудиш, по същия начин може и той-има много такива случаи... ти си реши и поговори с него

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от urlittlelady Виж мнението
    Все пак гледай да не си резервата, когато нея я няма, за да има големия батко с кого да се забавлява. Хубаво си премисли нещата и успех =]
    Това
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си