.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Hybrid View

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Да не би да е единственото момиче на света?
    На 16 си,има още хляб да ядеш.Явно не си предизвикал интерес в нея,има вероятност и да е някаква куха мръвка.Варианти много.Мисля,че трябва да поддържаш разговара по друг начин и в моменти като този да не се тръшкаш и отчайваш.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Ела си дай скайпа на мене,да видиш какъв разговор ще ти опъна! Иначе може да е по притеснителна или да не обича личните въпроси.Всеки индивидуално използва ";d" "mhm" "da" и така нататък.Ако тя има интерес към теб ще ти пише,остави я и виж дали ще те потърси първа.Ако не го направи или си казва "Той да ме потърси" или наистина няма интерес към теб.

Хммм.. Определено не трябва от първия чат да започнеш с комплименти, губи се смисъла ! Започни приятелски.. "здр,как си" ... след това "кажи нещо за себе си" или "имаш ли хоби,какво е то" ... просто някакъв вид разговор,който да е далеч от "много си красива,сладка,прелестна" .. : ) Чакай да се поопознаете,да си попишете..ако трябва ден-два... седмица, тогава и направи комплимент било то за красота (което може и по-рано,защото все пак я виждаш на снимка) и за характера и, щом си я опознал вече.. "ти си много готин човек,с теб мога да говоря за всичко и да ти имам доверие" звучи хубаво за едно момиче,аз поне много се радвам, когато момче ми напише нещо подобно.. даже по ми харесва от колкото да ми кажат "красива си" : ) И така..просто самото завързване на вазговор,все пак оттам тръгва всичко, явно и за това не ти се получава : )

оф оправи се малко, повечето ми момчета приятели и познати не биха садвали за няква, която ги е отрязала от първия чат и не се познавате дори... нормално, пробваш се-ако стане, супер;ако не -ще си намериш друга . Може би просто се целиш в неподходящи момичета. Според мен специално въпросната мацка не е имала интерес, не е в теб проблемът, както казах, такива неща са си съвсем в реда на нещата. Няма смисъл да си разваляш настроението за едно момиче, към което реално нямаш нищо като чувства, просто симпатии Пък и ако наистина е няква "оборотна", абсурд да я впечатлиш с комплименти... Просто говори нормално, приятелски с момичетата, не ги третирай като "обект на чувствата си". успех
    Последно редактирано от EverywhereWithYou : 09-10-2012 на 12:25

Град
    Shumen
    То щото ако някво непознато момче почне да ви лафи от нищото не си мислите, че се опитва да ви зарибява..

По темата: Story of my life, man... EXACTLY ;x Иначе не се отчайвай.. когато най-малко очакваш ще срещнеш подходящата!

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Съдя по себе си, но наистина е досадно като се почне едно разпитване на дълго и на широко и като почнат да те заливат с комплименти. И по-скоро ти е отговаряла от учтивост, защото все пак тя ти е казала да й пишеш, за да разбере кой си, от любопитство. Иначе е супер дразнещо да отговоря на някого просто така, от възпитание и той да ми тегли един лексикон и да не се усеща, че като му отговарям с по една дума, значи ми е досадно и нямам особен интерес от подобно "опознаване".
    Колкото до Ф. - престанете да гледате в чуждата паница и да се чудите защо е по-пълна. Има си хора, които може да не са първа хубост, но да са наистина харизматични и магнетични за околните, дали заради чар, дали заради подход или характер или всичко вкупом.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Оф, бе. Защо животът ви се върти около фейсбуци, аск.фм и прочее? Тъжничко е малко такова.
    Делиш хората и слагаш някви етикчета, оттам и автоматично си намаляваш шансовете да забиеш нещо.
    Гошо от "а" клас може да е абсолютен олигофрен, ма пък да ти върви лафа с него и да ти е приятно да си пиеш бирата с него. Или сокчетата. Каквото и да е. И Гошо може да познава маса народ, да те запознае, свЕт да видиш, някоя девойка може да се позавърти около теб... Ей така стават нещата. Излизаш с един, по някое време се оформя доволно голяма компания, запознаваш се, а-у.
    А ти не го правиш тва. За тебе тоя е тъп, оня е долен пушач, класифицираш хората и сам ги дистанцираш от себе си. Проблемът не ти е, че ти се е изморила дясната ръка и търсиш алтернатива, а че като цяло имаш проблем с общуването и не си се нагодил по някъв начин към средата, в която живееш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си