здравейте...

едва ли някой ще има желанието да прочете всичките тези глупости, които следва да напиша, но ако има мераклии поне да се опитате да ми влезнете в положението и да кажете какво мислите..

чашата преля вчера, когато реших да пиша на симпатично момиче, която не съм я виждал все още. Така, започнах, разбира се, с комплименти от типа на ''хубава си'' и т.н... добре беше в началото, малко шегички имаше естествено, но тъпото, което забелязах по едно време е че сам започвам да си пиша.. или момичето нямаше никакъв интерес към мен или я е супер срамежлива ( да пише ?!?!? ). Та по едно време гледам сам си пиша въпросите и тя само отговаря от типа на ";d" ; "da" ; "estestveno" ; "ne" .. аз буквално и теглих думите от устата да каже нещо за себе си, така и не разбрах почти нищо за нея, всъщност.. а малко по-късно й задавам въпрос и мълчи като пукел 10 мин. накрая аз и написах просто едно "ясно" и изведнъж тя се събуди и ми написа познайте какво.... ";d" какво по дяволите значи това на всеки отговор ?! малко по малко започнах да се изнервям и й написах просто "питай ме мене нещо, аз ти зададох куп въпроси" а тя просто ми отговори отново със това смеещо се човече и направо й го казах " от мене имаш чао, като измислиш поне 1 въпрос или няколко думи в едно изречение ми пиши" а тя пък ми вика " лека нощ". Та сега от цялата тази "драма" започнах да си мисля, какво по дяволите се случва с мен, нямам една сериозна връзка, нито пък съм имал каквато и да е с момиче.. винаги започвам добре, но после или те се отказват от мен, или аз оплесквам нещата.. и внезапно се пренесох в новото ми училище, в което имам максимум двама наистина добри приятели, един от които е най-добрия ми приятел.. всичките момчета от моя клас или са супер дупер пушачи и готЕни, които ходят с корема напред, гърба им увиснал отзад, или са мега прости и дразнещи келеши, които само търсят начин да те подразнят и да се почувстваш подтиснат.. да прескочим малко напред и да ви разкажа за един мой приятел от училището ми или нека просто го наречем познат и да го кръстим Ф. та тоя Ф за който ви разправям първо ходи с една яка мацка, после пък я заряза и тръгна с друго момиче от същия клас на "бившата" му, след няколко месеца и тази я заряза и сега е със ОЩЕ едно момиче от абсолютно един и същ клас ги върти три девойки.. е добре мама му стара, някой може ли да ми обясни как точно този грозник със сплескано лице и квадратна гола глава, по-тънки крака от на момичето, му се хващат изобщо ? аз пък каквото и да правя, какво и да пробвам пак си оставам с началото и си продължаваме по "пътя" и всички момичета ме приемат просто като приятел..и преди да ми напишете съвета "излизай по-често навън, запознай се с други хора" искам само да ви кажа, че не съм чак такъв луузър, който цял ден забозва на компютъра и си вика са да се почеша ли там или да не се почеша..излизам си редовно и ако може някой да ми обясни как точно да се запозная с други хора... да отида в парка и да седна до някой, да му кажа "кво стаа браат, аре ме запознаеш с некое яко момиче" тоя най-много да ми скочи или да избега и да си помисли "къв е тоя жалкар смотан"
и бай дъ уей забравих да спомена, че съм на 16 години ..