- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Никога нищо няма да се получи !!!
Аз нямам гордост, че съм красива, даже не се мисля за такава, просто казах какво са ми казвали някои хора не ми изопачавайте думите ! И за това, че съм против онова момиче да се извинява е съвсем друго, защото за мен тя не е сгрешила, но според вас не е. Всеки си има мнение. Аз не бих се извинила, ако някой ме изгони така. Бих се почуствала доста унизена и никога не бих желала да ги видя отново.
Вярвай в мечтите си !
Харесваш ли го наистина или просто си толкова разочарована, че би приела който и да е, стига да те харесва. Я, стига. Порасни. Убедена съм, че много момчета са те харесвали, но ти просто не си обърнала внимание, тъй като си била задълбочена в комплексите си, които те правят сляпа в тая насока.
Нищо не губиш, ако излезеш с този от Facebook. Просто опитай. Ако те е страх, просто отивате на обществено място - кафене, например и това е. Или просто не превръщаш това някой да те харесва за фикс-идея. И си траеш, отдавайки се на живота.
Не искаш да ти тролват темата когато ти самата си я тролваш.![]()
![]()
WTF O.o Trollception
![]()
Аз също съм на мнение да излезеш с този, който "едва познаваш" ... та нали всички имаме такъв вид запознанства-чрез писане и после вече очи в очи : ) Аз например имам супер много познати от ЧАТ, както и флиртове, момчета с които съм била заедно и т.н .... Всичко се започва все от някъде, пробвай и не мисля,че ще загубиш : ) Всичко в този живот става с опит, защото не опиташ ли няма как да знаеш дали ще се получи или не : ) Ти си знаеш най добре, всеки си има граници и принципи за дадено нещо!