Аз ли съм прекалено параноична или на него му е все тая за мен
С приятелят ми сме от доста време заедно. Аз съм първата му сериозна връзка, другите са били за по месец и си ги сменяше през седмица-две. Постоянно в главата ми е дали съм му писнала. Питам го, но ми казва че не съм и че ако му бях писнала сега нямаше да е с мене. Постоянно се хващам за най-малкото - ако известно време не ми каже,че ме обича веднага почвам да мрънкам "не ме ли обичаш вече", също иска да му дам едно нещо което искам да е след време и той ми каза " е значи няма да си ти първата в това". То е ясно че е малко вероятно да останем завинаги заедно, но ми става много кофти като ми навира в лицето че сигурно ще се разделим все някога и естествено започвам да правя проблеми.
Също така преди ходеше с едно момиче, която е била другата му любов, според него е обичал само мене и нея. Тя по принцип е голяма лепка показвала му е и му е казвала че още иска да е с него, но това беше в началото на връзката ни, сега не съм чувала такова нещо. Проблема е че искам да спре да си пише с нея и да си говори с нея (което прави много рядко), но все пак доста пъти ме е лъгал, че не се е чувал с нея а всъщност са говорили. Това че ме лъже заради нея ме кара да си мисля, че още иска да е с нея. Говорила съм с него и ми каза, че не я обича и не вижда нищо лошо да си говорят малко, все пак му били познати, също каза че ме е лъгал защото е знаел че ще ми стане гадно и ще почна да правя проблеми и не искал да ме наранява. Много пъти съм го карала и сме се карали за това че поддържа контакт с нея, защото не ми е приятно, но той все твърди че няма нищо към нея и че не смята да я блокирва от всякъде. Какво толкова ще му стане ако не си говори с нея ?!?! Какво ви е мнението за общуването с бивши? Възможно ли е това да става без никакви чувства? Наскоро ще ми се пръсне главата направо...
Последно редактирано от ivajlaa : 09-01-2012 на 18:51