Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението
Само едно уточнение да направя:Не беше ли ти мацката дето беше станала чак вулгарна със съветите си към потребителката дето беше оплескала нещата с родителите на гаджето си?Ако е така,мнението ти е било още по-нелепо.
А относно тук,какво да ти кажа.Струваш ми се прекалено горделива(на база онази тема) и страхлива.Не ти пречи да си уредиш една среща на оживено място с въпросното виртуално момче,което не познаваш.А на другото можеш да пратиш съобщение и да го питаш как е и да му напомниш,че еди-коя си му е пратила поканата за приятелство,която "явно не е видял".По реакцията му ще видиш дали има смисъл да си губиш времето с него.
Не съм горделива, просто онази тема момичето нямаше (поне за мен) никаква вина и не тя трябваше да се извинява, защото вина за спора й имало и гаджето. Иначе аз бих се извинила за нещо лошо което е станало по моя вина, даже често се извинявам, дори и грешката да не е толкова в мене, но в онзи случай на нея трябваше да й се извинят, защото са я изритали по най-долния начин, като се има на предвид, че е била приятелка на сина им. Абе както и да е не ми се говори за оная тема сега !

И така сега по моята там . Не смятам да се излизам с онова момче, защото ние в чата едвам намираме там за писане, а представете си какво ще е на живо. А и честно казано никога не съм си падала по запознанствата в нета, тъй като този не го познавам добре и може да е всякакъв.

А за онова другото момче малко ме е срам да му пиша, щом не ми е приел поканата явно не го интересувам и ще е жалко да му пиша, след като знам това не мислиш ли ?