.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Question Къдрене с преса ?

Здравейте !!
    Много ще съм благодарна ако някой ми прати линкове към клипчета или нещо подобно с обяснение как мога да си накъдря косата с преса ..
    Гледах в YouTube един начин , но нещо не ми се получава.. дайте вашите предложения ( още по-добре ще е ако сте пробвали и ви се е получило ) колкото повече, толкова по-добре ..
    Благодаря !

Не е чак толкова сложно. Взимаш кичур, увиваш го на молив и отгоре притискаш с пресата. После друг кичур и така цялата коса.

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^Може и без молива.
    http://www.youtube.com/results?searc...ac.zMOiY0-zsTY

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Пробвала съм така но къдриците ми се получават само в края на кичура ... това със молива също съм го правила, но се получават много малки...апък аз искам да са ..букли по скоро

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Astray Виж мнението
    Пробвала съм така но къдриците ми се получават само в края на кичура ... това със молива също съм го правила, но се получават много малки...апък аз искам да са ..букли по скоро
    Сигурно завърташ пресата само един път,а трябва да я въртиш много,за да станат по-стегнати къдрици.:Д

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Сигурно завърташ пресата само един път,а трябва да я въртиш много,за да станат по-стегнати къдрици.:Д
    За това не съм мислила .. ще пробвам , мерси

Супер фен Аватара на DeviL_AsS
    Е,буклите са си с маша вече.

Голям фен Аватара на pepa97
    Аз пък съм пробвала да си накъдря косата с преса и лъжица.Много е лесно и става на красиви букли.Взимате един кичур ,който го въртите на лъжицата (там ,където се държи)и след това слагаш пресата,задържаш малко -и хоп,става чудесна букла..Пробвайте ефекта е невероятен..

Цитирай Първоначално написано от pepa97 Виж мнението
    Аз пък съм пробвала да си накъдря косата с преса и лъжица.Много е лесно и става на красиви букли.Взимате един кичур ,който го въртите на лъжицата (там ,където се държи)и след това слагаш пресата,задържаш малко -и хоп,става чудесна букла..Пробвайте ефекта е невероятен..
    Не е ли същото като с молив ?

Голям фен Аватара на JuStElly
    Има си техника за къдрене с преса и стават много по - хубави букли отколкото с маша,но не на всеки му се получава от първият път.. трябва си практика ;д

И все пак , знаеш ли какво представлява тази техника !?

Голям фен Аватара на ivetty9
    И на мен от начало не ми ставаха къдриците,но с повече опити и става.Иначе днес видях снимка в интернет пак със преса за изправяне,и реших да пробвам.Значи, моята коса е доста гъста и дълга малко над кръстта и я разделих на 5 части и всяка част я усукваш като я въртиш само в една посока (т.е или наляво или надясно,не знам дали сте ме разбрали;д), и така въртите взависимост от това колко стегнати искате да са буклите (ако искате да са по стегнати усуквате повече,и обратно).След това взимате пресата за изправяне и минавате по цялата дължина на кичура няколко пъти.Пускате кичура и прокарвате пръсти през него за да се отделят буклите.Това е, не знам дали съм го обяснила разбираемо,но е много лесно и бързо...дано съм помогнала )
    If you had one last:
    -...dream...Would you let me get in?
    -...breath...Would you share it with me?
    -...kiss...Would you give me?
    -...wish...Would you spend it for me?
    -...word...Would you say it to me?

Цитирай Първоначално написано от ivetty9 Виж мнението
    И на мен от начало не ми ставаха къдриците,но с повече опити и става.Иначе днес видях снимка в интернет пак със преса за изправяне,и реших да пробвам.Значи, моята коса е доста гъста и дълга малко над кръстта и я разделих на 5 части и всяка част я усукваш като я въртиш само в една посока (т.е или наляво или надясно,не знам дали сте ме разбрали;д), и така въртите взависимост от това колко стегнати искате да са буклите (ако искате да са по стегнати усуквате повече,и обратно).След това взимате пресата за изправяне и минавате по цялата дължина на кичура няколко пъти.Пускате кичура и прокарвате пръсти през него за да се отделят буклите.Това е, не знам дали съм го обяснила разбираемо,но е много лесно и бързо...дано съм помогнала )
    Аа .. като усучеш буклите нещо отвътре трябва ли да слагаш .. смисъл .. просто ги усукваш или .. ги усукваш върху нещо ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си