.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Какъв е проблема и мога ли да се лекувам без да ходя на доктор ?

Здравейте , от няколко дни имам жълто течение , болки в кръста и от днес , когато ходя до тоалетна по малка нужда ми пари .. та знаете ли какво може да е това ? И мога ли без да ходя на лекар , гинеколог или нещо такова ? Ако знаете някакви методи за лечение или лекарства , моля кажете

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Ха-ха !!Мислиш си че ще минеш без лекар?? Лъжеш се .Това може да е инфекция щом мирише и е жълто и ти пари .Бягай на лекар колкото и да те е срам .

Да , но трябва ли направление или нещо от личния доктор ? Защото мисля , че трябва да се ходи на гинеколог..

Супер фен Аватара на DennisCobain
    Обясни на личната ти какъв точно е проблема и тя ще ти даде направление за гинеколог.

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Абе само такива теми значи.Имам бяло течение,имам жълто течение,имам червено течение.Аууууууу вие изредихте всички цветове на дъгата та и повече ц-ц-ц отивайте на лекар какво питате само.

Голям фен Аватара на hey.mistery
    Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    Абе само такива теми значи.Имам бяло течение,имам жълто течение,имам червено течение.Аууууууу вие изредихте всички цветове на дъгата та и повече ц-ц-ц отивайте на лекар какво питате само.

и ти ако беше момиче щеше да се притесняваш за организма си

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Дааааа знам,за истинските случаи нямам нищо против.Имах предвид троловете.

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Отиваш при личния ти лекар и му искаш направление за гинеколог.Гинеколога те преглежда,поставя диагноза и съответно ти дава лекарствата за лечението й.Какво страшно има?Ще стане по-страшно,ако не предприемеш никакви мерки..Ти как точно смяташ да се лекуваш у вас?
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Дааааа знам,за истинските случаи нямам нищо против.Имах предвид троловете.
    Аре престани да си на всяко гърне похлупак-темата е явно за мацки... какво се месиш-като те дразнят теми от този род не ги чети, щото вмомента ти си този, който тролва-като пораснеш се върни!

ПТ-отиди на гинеколог, първо обясни на личната си , за да има повод да ти даде направление, и недей чака първо тя да се опита да те излекува, а направо си искай направлението за гинеколога, защото ако си чакаш у вас може да си докараш бела .

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от PerfectlyImperfect Виж мнението
    Да , но трябва ли направление или нещо от личния доктор ? Защото мисля , че трябва да се ходи на гинеколог..
    Не ти трябва направление. Може да минеш и на частно.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Да ти текът некви глупости от там както си го наричате и да не ходите на лекар е много тъпо бе..

Супер фен Аватара на DennisCobain
    Дааа бе верно забелязали ли сте, че темите за теченията зачестяват
    Последно редактирано от DennisCobain : 08-26-2012 на 09:53

Това е точно бяло течение.Пари ти защото е от скоро.Ако го занемариш ще спре да пари и просто ще се отделя и няма да "ухае" добре.Иначе бягай при генеколог ако искаш да си здрава и да нямаш проблеми.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Отивай бързо да си вземеш едно направление и на гинеколог.

Възможно е да е цистит, някаква инфекция или нещо друго.
    Сама няма да оправиш нищо.

Супер фен
    Възможно е да е цистит или инфекция.Бягай на личен, вземи едно направление за гинеколог да те прегледа.И да знаеш, че бялото течение не е нормално, особено ако има специфична миризма и смени цвета си на жълто...и го забрави тоя срам
    Последно редактирано от sweetycherry33 : 09-10-2012 на 09:44

Най-добре на лекар

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си