.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

"Кучка" е силно казано и пропунах да кажа,че той не е имал връзка по дълга от 2 месеца..дали и това не е от значение,а и имам желание да оправя всичко,всеки греши!

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Whisper951 Виж мнението
    "Кучка" е силно казано и пропунах да кажа,че той не е имал връзка по дълга от 2 месеца..дали и това не е от значение,а и имам желание да оправя всичко,всеки греши!
    повярвай ми ако трябваше да ти кажа какво наистина мисля за тебе хич нямаше да ти хареса.тоест в случея казах \"кучка\" да мина без обиди щото според мен това не е обида ама както и да е.дори и да станат работите между вас не го заслужаваш.защото пак ще отидеш и ще изневериш.

Farewell.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от Whisper951 Виж мнението
    Първият път е грешка,но втория път (и всеки следващ) е ИЗБОР.

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Куха лейка...Ами който и да беше щеше да те зареже,странно че дълго време даже сте били заедно.
    Брях,брях

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Тъпа си и си наивна.
    Като не ти харесва - не се занимавай с него и не разбивай чувствата на някой друг,заради собствена изгода. Как би искала той да се държи с теб? Разбира се, че ще е като парцал. Изневерявала си му супер много пъти, а накрая се оплаква, че той се е държал гадно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си