- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- КАК ДА ПОСТЪПЯ ?!
Тя сама казва в началото на темата,че НАИСТИНА обича приятеля си,може реално да не е така,защото ако наистина го обичаше,нямаше да се интересува от друго момче,но все пак за нея това е така и щом е така,нека да бъде с този,който обича,това искам да кажа.Била съм в такава ситуация,приятелят ми също понякога ме "задушава",отношенията ни по едно време бяха разпокъсани и бях пред огромна дилема,но в същото време останах с него и се радвам,че не направих грешката да оставя всичко,което сме имали,заради някой,който се оказа,че изобщо не си заслужава.
Не знам дали сте били в такива задушаващи отношения + дали след това сте оставали сами, да видите колко е приятно да си сам и каква е разликата. Ще ти дам пример със себе си,както казах по-нагоре,аз също чувствам понякога,че ме задушава и ето,той замина извън града за 2 седмици и след 2 дни си идва и да,от една страна е хубаво и приятно да имам малко повече свобода,повече време с приятелите си и т.н,но от друга той много ми липсва,защото в интерес на истината,това е първият път,в който сме разделени за толкова дълго за почти 2 години.
Е да,моят случай е малко по различен,приятелят на авторката не знам на колко е години,но наистина и се сърди за супер страшни глупости,но пък не е чак причина за раздяла.Авторке,замисли се дали обичаш това момче,защото много се съмнявам,да е така.