.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa Виж мнението
    Забрави за другия.Не разваляй нещо истинско,за един обикновен флирт.
    И от кога нещо, в което всяка една положителна емоция е изчезнала, е нещо истинско ?
    Да не е на 30, че да се обвързва сериозно и да се закопава с човек, който не й дава да диша?
    Не знам дали сте били в такива задушаващи отношения + дали след това сте оставали сами, да видите колко е приятно да си сам и каква е разликата.
    Вече друго е, ако вие сте от задушаващата страна и не може да усетите колко е безумно.
    И не, започне ли веднъж, не спира.

Това не е нито "истинско", нито "обич', нито едно нещо, което използвахте като дума, за да го опишете, чисто и просто си е човешки егоизъм, породен от липса на самоувереност от страна на този, дето се цупи.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    И от кога нещо, в което всяка една положителна емоция е изчезнала, е нещо истинско ?
    Да не е на 30, че да се обвързва сериозно и да се закопава с човек, който не й дава да диша?
    Не знам дали сте били в такива задушаващи отношения + дали след това сте оставали сами, да видите колко е приятно да си сам и каква е разликата.
    Вече друго е, ако вие сте от задушаващата страна и не може да усетите колко е безумно.
    И не, започне ли веднъж, не спира.

Това не е нито "истинско", нито "обич', нито едно нещо, което използвахте като дума, за да го опишете, чисто и просто си е човешки егоизъм, породен от липса на самоувереност от страна на този, дето се цупи.
    Тя сама казва в началото на темата,че НАИСТИНА обича приятеля си,може реално да не е така,защото ако наистина го обичаше,нямаше да се интересува от друго момче,но все пак за нея това е така и щом е така,нека да бъде с този,който обича,това искам да кажа.Била съм в такава ситуация,приятелят ми също понякога ме "задушава",отношенията ни по едно време бяха разпокъсани и бях пред огромна дилема,но в същото време останах с него и се радвам,че не направих грешката да оставя всичко,което сме имали,заради някой,който се оказа,че изобщо не си заслужава.

Не знам дали сте били в такива задушаващи отношения + дали след това сте оставали сами, да видите колко е приятно да си сам и каква е разликата. Ще ти дам пример със себе си,както казах по-нагоре,аз също чувствам понякога,че ме задушава и ето,той замина извън града за 2 седмици и след 2 дни си идва и да,от една страна е хубаво и приятно да имам малко повече свобода,повече време с приятелите си и т.н,но от друга той много ми липсва,защото в интерес на истината,това е първият път,в който сме разделени за толкова дълго за почти 2 години.

Е да,моят случай е малко по различен,приятелят на авторката не знам на колко е години,но наистина и се сърди за супер страшни глупости,но пък не е чак причина за раздяла.Авторке,замисли се дали обичаш това момче,защото много се съмнявам,да е така.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си