А може просто да ревнува и да не усеща колко е дразнещ.Да,готино е да си сам,ако излизаш от връзка,в която вече ти е било писнало от човека.Което за мен не е и връзка де.Ако още имаш чувства към него,просто скъсате импулсивно,примерно заради някаква простотия като това на авторката-след няколко дни,като ти дойде акълът в главата,ще говорим колко е готино.И затова форумът е пълен с теми "Сбърках,как да си го върна/забравя/да го накрам да ми прости/да ме иска/не знам какво си".Защото сега просто виждам как авторката ще си остави приятеля,ще отиде при "плейбоя",дето даже няма да и запомни името достатъчно дълго,за да си го запише в телефона,и след 2 седмици ще реве,че на никого не му пука за нея.
Помисли добре:Аз бих те посъветвал да говориш с приятеля си и да му обясниш,че ако се държи така,наистина ще те загуби.Друг е въпросът колко има смисъл да продължаваш връзката,щом харесваш някакви други,обаче там ти си решаваш и преценяваш.Може да е някакво супер мизерно привличане,което просто да е съвпаднало с кофти период във връзката.