Тъпо е да ти казва, че флиртуваш с приятеля му, щото се обвързани, а не вързани един за друг и както ти можеш да общуваш пълноценно и нормално без задни мисли с хора от противоположния пол, така и той.
Пробвай да говориш с приятеля си да се оправи малко, ако не - чертата.
Обаче на мен като цяло са ми някви много странни такива хора, чиято връзка се крепи, щото са "много привързани един към друг". Дееба, вие да не сте домашни любимци, че единственото, което ви свързва, е няква кучешка привързаност?!

И стига ми дрънкахте как момченцето с прозвище Плейбой е някакъв боклук. Използвайте си малко мозъците, да му се невиди, вместо да се водите по акъла на другите и да вярвате на някакви градски легенди. Глупаво е, не сте на 5.

Авторке, казаха ти го вече - не си женена, можеш да правиш каквото си искаш. Важно е да си преследваш интереса, но по-важно е да осъзнаеш, че не си сама на тоя свят и като подложиш крак повличаш хора след себе си.
Като имаш проблеми във връзката, неразрешени особено, и скандалите се редят всеки ден, изпушваш по някое време и търсиш лесния вариант, но повярвай ми, по-лесно ще ти е първо да се пробваш да си оправиш връзката и след това, като(ако) не стане да ходиш да гониш дивото.