.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Question Помогнете ми !

Искам да си поръчам тази чанта http://www.sportsdirect.com/golddigg...nch-bag-704138 , но не знам дали е малка или голяма Моля,ако някой знае размери и впечатления нека пише! Трябва ми спешно,но ако може да няма хора,които се заяждат!

Не мога да ти кажа със сигурност,но на мен ми изглежда нормална..смисъл,че не е някаква от тези малките нито пак голяма смисъл като торба нз за какво ти трябва(за дск,излизане..) но според мен става и за двете

Мега фен Аватара на strawberry88
    На мен ми изглежда голяма ама не знам със сигуност. ;д

Оф...И аз не знам и на мен ми изглежда нормална,но може да са я уголемили за снимката За училище ми трябва

Мега фен Аватара на strawberry88
    Е,ако не стане за училище,ще си я ползваш за излизания.Не е чак толкова скъпа,че да не рискуваш. Както решиш.

Супер фен Аватара на fizzyg
    И на мен ми изглежда голяма,но пък пише ''lunch bag''..

Мм да така е
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Е,ако не стане за училище,ще си я ползваш за излизания.Не е чак толкова скъпа,че да не рискуваш. Както решиш.

Радва ме ^^ и е на добра цена : ) И на мене ми изгледа нормална, но пък ако е малка, нищо не губиш. Ще я ползваш за друго : )

Цитирай Първоначално написано от Smiilee Виж мнението
    Радва ме ^^ и е на добра цена : ) И на мене ми изгледа нормална, но пък ако е малка, нищо не губиш. Ще я ползваш за друго : )
    ооо да наистина е на доста добра цена :P Но,много ми се иска да не е малка...То и на мен на снимката ми изглежда нормална.ноо знаеш ли все пак пише "Lunch bag"

Цитирай Първоначално написано от Pisii97 Виж мнението
    ооо да наистина е на доста добра цена :P Но,много ми се иска да не е малка...То и на мен на снимката ми изглежда нормална.ноо знаеш ли все пак пише "Lunch bag"
    Хмм нямам си никаква идея, но така е ако си поръчваш от нета, на късмет : )
    Аз си поръчах от eBay едни страшни обувки, и сега чакам крачето ми да порасте :ДДД

Цитирай Първоначално написано от Smiilee Виж мнението
    Хмм нямам си никаква идея, но така е ако си поръчваш от нета, на късмет : )
    Аз си поръчах от eBay едни страшни обувки, и сега чакам крачето ми да порасте :ДДД
    Оо да винаги е така С чантата ще си поръчвам и едни кецове и дано не са ми големии ,чее

Аз пък мисля, че е малка.Но както казаха, дори и да не е голяма не е много скъпа и няма да изгубиш много.

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Аз от там съм поръчвала раници. И двете изглеждаха еднакво големи, на една марка, но едната беше малка, а другата нормална :Д
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Цитирай Първоначално написано от DesireToFire Виж мнението
    Аз от там съм поръчвала раници. И двете изглеждаха еднакво големи, на една марка, но едната беше малка, а другата нормална :Д
    А ти какви раници по-точно си си поръчвала? На коя марка? Доволна ли си от тях?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си