Здравейте!Ще я карам накратко, защото няма смисъл да се обеснявам надълго и нашироко. Общо взето април месец се запознах с момче, което знаех още отпреди и не го харесвах особено много...........В крайна сметка предполагате какво стана : взех,че го харесах! Всичко беше ок.. На рождения ми ден излязохме и точно когато си казахме всичко, му се изцепих,че постоянно си пише с някакви момичета и всякакви такива.. и той се отказа да бъде с мен, поради тази причина,че много ще го ревнувам.Накрая и аз се отказах да се занимавам, защото сметнах за безмислено.Той + това искаше да спи с мен, а не да има връзка с мен..И ми го е казвал това" Аз искам секс.. не искам връзка"..
Началото на юли месец заминах на работа на морето... Цял месец ме нямаше. Прибрах се в моя град и след 1 седмица си отидох на село, където беше той.И какво стана? Отидохме с моята приятелка да го видим и той ме пита какво съм щяла да правя вечерта, дали съм щяла да бъда сама... И естествено ние двете го приехме тотално на ебавка.. А какво стана вечерта - дойде,взе ме с колата и след това знаете какво стана.. Същото се случи и след 2 дена.
Та въпроса ми е дали мога да получа ИСТИНСКА ВРЪЗКА с този човек? Знам,че той ме харесва,но имам чувството,че го е страх да има връзка и да бъде по-близък с някой... А+ тва сме се разбрали,че когато се върне в градът, пак ще си продължим със секса.А секса е вид интимност, голямо сближаване.. Дали има изобщо някаква вероятност според вас, ако продължим със секса още 3-4 месеца, той да реши да има връзка с мен? И ако може някакви съвети, от рода на как да го накарам да реши да има връзка с мен и как да има повече доверие..... просто знам,че иска да е с мен, но го е страх,защото е имал много лоши лични проблеми и адски много е бил нараняван..........
Та какво да направя,за да се сближлим максимално много?