Направихме го 6 пъти и той каза,че когато се върне в градът,ще продължим всичко.. Думата ми е,че той искаше връзка с мен, но понеже заради личните си проблеми, които е имал ( КОИТО ПОВЯРВАЙТЕ МИ, СА УЖАСНИ) е страшно наранен.. Като говорихме насаме,очи в очи, му казах че може да ми има доверие, въпрерки,че съм го обиждала страшно много преди и т.н., а той ми каза " А ти питаш ли ме дали аз си имам доверие?" .. И също така ми каза " Ще видим какво ще излезе" .. Личи му,че иска да е с мен... Колко компромиси съм му направила, а и той на мен.. Това да знаеш,че някоя тъпа пръчка иска да те наебе и след това да разпространи,че не ставаш в леглото, хич не си е малко.. Това аз исках да го направя, но не го направих... и точно няколко дена след като го казах на приятелката ми, той разбра и същия ден се видяхме и се държеше все едно нищо не съм казвала.. Даже ако може да съм честна - той ми е правил много повече компромиси, отколкото аз на него..Страшно е сложна цялата ситуация,за това съм крайно объркана и вече не знам какво да правя.
П.С. Съжалявам за недоуточнението ... на 12 и на 15 този месец го направихме
Последно редактирано от bonbonche005 : 08-26-2012 на 10:32