- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Някакъв съвет евентуално
Аха, значи не ги знаеш от първа ръка. Няма как да не се съглася, че яко си се филмирала. Да видим ти си на 18, а той на 16(почти 17). Какво очакваш от възможна връзка с този човек? Според мен искаш да си с него от жал. Превърнала си съчувствието към него в любов и едва ли не искаш да го спасиш с любовта си... Друго обяснение за поведението ти не намирам. Поправи ме ако греша и ми обясни, защо греша.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Аз го харесвах още преди да разбера какво се е случило, а и дори майка ми ми разказа какво е станало, така че историята си е крайно достоверна...Думата ми е ,че не е от съчувствие.А и не беше нужно всички да се заяждате с мен.. Просто реших да чуя чуждо мнение по въпроса дали си струва или не.....
Виж аз не се заяждам - казвам ти какво мисля и ти казах, да ме опровергаеш ако греша. Приемам, че го харесваш заради него и не е от жал. Но ти ако погледнеш нещата отстрани мислиш ли, че имаш шанс за връзка с него? Мислиш ли, че ще изтърпиш смачканото му самочувствие (което може и да е поза) и самосъжалението му?
Пръски мозък се сивеят
Пръски мозък се сивеят