.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Hybrid View

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Цитирай Първоначално написано от bonbonche005 Виж мнението
    Ами знам ги от една приятелка, която е израснала с него... Накратко,че баща му е бил комарджия, изтеглил е 100 000 лв да се изплати и се е обесил... Дефакто той, майка му и брат му трябва да изплащат заема.. Другото, което е ,че той не е първа хубост и още в началото като му казах,че имам чувства към него той ми каза " Ти ебаваш ли се с мен?" .. Точно на рождения ми ден щяхме да тръгнем, но заради тази моя ревност всичко се развали.....
    Той знае, че го обичам, знае че бих дала всичко, за да му е добре.. но просто явно е изгубил доверието в хората ...
    Аха, значи не ги знаеш от първа ръка. Няма как да не се съглася, че яко си се филмирала. Да видим ти си на 18, а той на 16(почти 17). Какво очакваш от възможна връзка с този човек? Според мен искаш да си с него от жал. Превърнала си съчувствието към него в любов и едва ли не искаш да го спасиш с любовта си... Друго обяснение за поведението ти не намирам. Поправи ме ако греша и ми обясни, защо греша.
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Цитирай Първоначално написано от Luidgie Виж мнението
    Аха, значи не ги знаеш от първа ръка. Няма как да не се съглася, че яко си се филмирала. Да видим ти си на 18, а той на 16(почти 17). Какво очакваш от възможна връзка с този човек? Според мен искаш да си с него от жал. Превърнала си съчувствието към него в любов и едва ли не искаш да го спасиш с любовта си... Друго обяснение за поведението ти не намирам. Поправи ме ако греша и ми обясни, защо греша.
    Аз го харесвах още преди да разбера какво се е случило, а и дори майка ми ми разказа какво е станало, така че историята си е крайно достоверна...Думата ми е ,че не е от съчувствие.А и не беше нужно всички да се заяждате с мен.. Просто реших да чуя чуждо мнение по въпроса дали си струва или не.....

Град
    Аз го харесвах още преди да разбера какво се е случило, а и дори майка ми ми разказа какво е станало, така че историята си е крайно достоверна...Думата ми е ,че не е от съчувствие.А и не беше нужно всички да се заяждате с мен.. Просто реших да чуя чуждо мнение по въпроса дали си струва или не.....
    Виж аз не се заяждам - казвам ти какво мисля и ти казах, да ме опровергаеш ако греша. Приемам, че го харесваш заради него и не е от жал. Но ти ако погледнеш нещата отстрани мислиш ли, че имаш шанс за връзка с него? Мислиш ли, че ще изтърпиш смачканото му самочувствие (което може и да е поза) и самосъжалението му?
    Пръски мозък се сивеят

Цитирай Първоначално написано от Luidgie Виж мнението
    Виж аз не се заяждам - казвам ти какво мисля и ти казах, да ме опровергаеш ако греша. Приемам, че го харесваш заради него и не е от жал. Но ти ако погледнеш нещата отстрани мислиш ли, че имаш шанс за връзка с него? Мислиш ли, че ще изтърпиш смачканото му самочувствие (което може и да е поза) и самосъжалението му?
    Абсолютно на всичко съм готова!Искам този човек да разбере,че не е сам и че има МОМИЧЕ, което го цени такъв, какъвто е и обича неговата същност.

Град
    Абсолютно на всичко съм готова!Искам този човек да разбере,че не е сам и че има МОМИЧЕ, което го цени такъв, какъвто е и обича неговата същност.
    Бе аз друго исках да ти кажа, застани като страничен наблюдател или се постави на мястото на човек, който те познава. Мислиш ли, че имаш шанс за връзка с него? (според мен вероятността да стигнете до връзка е малка) Хубаво ти си готова на всичко, ами той?
    Пръски мозък се сивеят

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си