.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Раница

Smile Раница

Здравейте!!Чудя се има ли раница на One Direction с цена под 20 лв. ???Моля помогнете Търсих раница цяло лято,но единствената,която намерих е за 51 лв.!!
    Благодаря предварително!!!

Супер фен Аватара на DennisCobain
    Не ми се вярва. Те тия нали бяха някаква известна момчешка групичка.. Нормално си е да са сложили такава цена. А до 20лв. изобщо нищо няма да наиериш, но ако умееш да рисуваш можеш да проявиш малко креативност и да си ги нарисуваш сама. Ако не - потърси някой художник.

Супер фен Аватара на weheartiit
    Едва ли ще има,в момента са много нашумели затова цените скачат.Когато им поодмине модата ще ги свалят доста,но засега..

Цитирай Първоначално написано от DennisCobain Виж мнението
    Не ми се вярва. Те тия нали бяха някаква известна момчешка групичка.. Нормално си е да са сложили такава цена. А до 20лв. изобщо нищо няма да наиериш, но ако умееш да рисуваш можеш да проявиш малко креативност и да си ги нарисуваш сама. Ако не - потърси някой художник.
    Е Ми тогава под 40 лв.? ;дд И Мерси за идеята Ако не намеря ще я пробвам!! Не отказвам и още идеи!!

Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    Едва ли ще има,в момента са много нашумели затова цените скачат.Когато им поодмине модата ще ги свалят доста,но засега..
    Ами аз от миналата година им търсих раница,но бяха дори по-скъпи Но не вярвам да ги намалят!! :X Нали политиците трябва да се хранят!! -.-

В БГ едва ли има..имам една идея..може да си вземеш едноцветна раница и да отидеш в магазин,в който правят тениски със снимки на хора по поръчка предполагам,че могат да го направят и на раница

Цитирай Първоначално написано от lori4ka_ani Виж мнението
    В БГ едва ли има..имам една идея..може да си вземеш едноцветна раница и да отидеш в магазин,в който правят тениски със снимки на хора по поръчка предполагам,че могат да го направят и на раница
    Има,но са 61.00 Лв.Но идеята е добра благодаря за помощта!

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Съмнявам се. Доста са нашумели, нормално е цените им да са толкова високи. Но продължавай да търсиш, ама аз лично се съмнявам. Не съм ги виждала на ниска и достъпна цена.

Не вярвам , трудно ще намериш , пък и толкова евтино едва ли .. ;х

Под 20 лева не можеш да намериш и обикновена раница, да не говорим за такава на 1D

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си