- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Опишете обстановката в която сте в момента
Е,въпроса е ясен ето ме и мен 1ви
Вън вали аз съм на топло вътре на неоправен креват със лап топа пред мен![]()
На вън духа вятър, и аз съм на неоправено легло с лаптопа върху краката, климатика работи, телефона е до мен и чакам да звънне, телевизора работи, аз съм по нощница.. :д По-добре не мога да го опиша :д
навън вали аз съм легнал на оправеното ми легло с мишка и клавиатура в ръка докато в мен духа климатикът топло топло слушам си THE VOICE пиша си смси с гаджето и тва е основното![]()
Леглото ми е неоправено и разхвърлено чаршафите намачкани телефона ми е някъде забутан дрехи се стелят по-пода и всичко това по-някакъв небрежен и красив сам по-себе си начин всичко това се случва докато Музиката избива от колонките пералнята думка във ритъма на Дъпстепа от долния етаж,който впрочем е усилен на Max пия си кафето,със лек привкус на утайката от вчера,но все пак ми харесва чувам как гларусите на улицата отвън се бият за парче хляб напълно невъзмутими от минаващите покрай тях коли![]()
при мен леглото все още не е оправено вън вали яко дъжд топлп си ми е че набутах парното яко свири си ми RadioFresh леко и се готвя да преинсталирам лаптопа на сестра ми![]()
Навън вали .. цял ден валиАз си гледам едно сериалче
Стаята ми е супер разхвърляна
Учебници, дрехи, чанти .. какво ли не. Изморена съм и може би ще си легна след малко, ще си поговоря по телефона и заспивам, че утре пак на училище
![]()
Само завистта Ви е по - голяма от самочувствието .. xhxha ;D
**НАВЪН /1 ДУМА/
*КЛИМАТИКЪТ РАБОТИ /ТОЙ РАБОТИ-ПЪЛЕН ЧЛЕН/
*ТЕЛЕФОНЪТ Е ДО МЕН /ТОЙ Е ДО МЕН-ПЪЛЕН ЧЛЕН/
*ТЕЛЕВИЗОРЪТ РАБОТИ /ТОЙ РАБОТИ-ПЪЛЕН ЧЛЕН/
*ТОЧКА НА КРАЯ НА ИЗРЕЧЕНИЯТА
ЩЕ ГО НАПИША ПРАВИЛНО,ЗАРАДИ ЗАПЕТАИТЕ
''Навън духа вятър и аз съм на неоправено легло, с лаптопа върху краката. Климатикът работи, телефонът е до мен и чакам да звънне. Телевизора работи, аз съм по нощница. По-добре не мога да го опиша. ''
не че съм безгрешна и знам всичко, ама се изнервих
пък и кратък урок по БЕЛ никога не е излишен
да опиша и аз
Лежа, завита, с пижама и пуловер, лаптопът върху мен, говоря си с пичовете по скайп, такива ти ми работи
ДОБРО ОПИСАНИЕ ЛИ/
ПЪЛНО С ГРЕШКИ
ПЪРВО, ПО- Е ПРЕВЪЗХОДНА СТЕПЕН, КОЯТО СЕ СЪГЛАСУВА С ПРИЛАГАТЕЛНИ БЕ, МАЛОУМНИК.
ПО-ХУБАВ, ПО-ТЪП, ПО-ГРОЗЕН И Т.Н.
......
второ, запетаите са важна част от граматиката
http://zapetaia-teoriia.ezikova-kultura.tutmanik.com/
ето ти, както и на останалите,четете и се образовайте
трето, дъбстеп се пише с Б
хайде със здраве
/и учебник по български език, да се надяваме/
Хахах Блъди се развихри..дразнещо е, да, ама все пак...
Иначе аз съм си седнала на бюрото с лаптопа, около мен има дрехи, учебници и сякви такива нещапо леглото зад мен също.Говоря с приятелка по скайп и се готвя да си легна, преди майка да се е върнала и да ме е убила
![]()
В напълно нормална обстановка.
Навън времето си е нормално - нито е горещо, нито е студено. Нито вали , нито духа. Отворила съм си прозореца да се проветрява и да се усеща аромата на цъфналите люляци. Седя си в съвсем обикновена стая - с легло, компютър, телевизор, маса и гардероб, "прясно" подредено и изчистено.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Прозорецът ми е отворен, а времето е супер приятно и прохладно.
Стаята ми изглежда свежа, въпреки че се нуждае от разтребване. Имам чувството, че времето е спряло тук. До мен стоят две празни чаши от какао, полу-празно пакетче семки и три книги на Стивън Кинг. Прегърнала съм си шишето с водата и съм седнала на стола с кръстосани по турски крака.
Виждам котката как сладко спи в хола на дивана. Мисля с книга в ръка да ходя да й правя компания.
И спря да се върти за миг земята..
Стоя в ужасната си квартира на оправеното легло,лаптопа е на краката ми,а аз съм се облегнала на стената,чувам силаната музика на съквартиранта и си мечтая да се прибирам в Бургас![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Прозореца до мен е отворен, телевизорът работи - Грозната Бети.Пред него стоят няколко модни списания.
леглото ми е неоправено,вратата на терасата е отворена и аз лежа и прещраквам каналите на телевизора и поглеждам от време на време към лаптопа дали някой е писал![]()
Стаята ми е разхвърляна, прозореца е отворен, слушам любимата си песен и се наслаждавам на вечерта. В прекрасно настроение съм, но само катo се сетя, че утре трябва да ставам рано за училище и ми се скапва живота ..![]()