Така всичко започна не знам ... май преди една година. Значи баща ми почна за най-малкото да врещи нерви се ако му поискам 1лв. само той започва да се пули сякаш съм му поискала 1000лв а финансовото ни положение не е толкова зле !
Днес ррябваше да ме вземе от леля ми но не ми каза към колко ще идва и ме свари с домашни дрехи и аз му казах да изчака да се преоблека. След няма и две мин. той се развика и почна пак ''хайде кво се бавиш'' ''излизай вече'' и да ме заплашва че ще ме набие. А аз понеже стоя повече при леля той почна ''аз те издържам, храня те ти какво искаш'' и аз се ядосах и му казах че не ми дава никакви пари което е вярно нищо не ми дава делят си сметките със мама абе почти нищо не прави освен да плаща тока който е 50лв и вода 30лв и ако купи нещо за вкущи но той винаги разделя сметките със мама. И така де мисълта ми е че вече не издържам само ми вика и убижда. Винаги съм била силна в тези отношения никога не съм плакала за такива неща колкото и да ме обижада но вече не издържам ... ;( Мисля че започвам да го мразя !
Моля ви дайте ми съвет !