.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Как да го накарам да ме хареса отново ?

Как да го накарам да ме хареса отново ? Имаше едно момче което ме харесваше , но аз го отхвърлих , а сега искам да съм с него знам ,че прекалено гадно от моя страна , но тогава направих грешка .

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Покани го да излезете и ако се съгласи и срещата върви добре,му кажи,че си направила грешка и не си го оценила тогава.И запомни,че това,че ще направиш опит,не ти дава гаранции за успех.Има си и голям шанс да те отреже,за което сама ще си си виновна и евентуално ще си търпиш последиците.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Обади му се и го помоли да поговорите. Попитай го дали все още има чувства и ако е така - добре за теб, ако ли не-продължавай с търсенето на твоя човек. Само запомни едно по-малки очаквания, по-малки разочарования...

Мега фен Аватара на Chacho
    "Ей, постъпих тъпо, искам да ти се реванширам. Да излезем утре?"
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

PyCoKoCkA93 и Chachо го казаха най-добре. Възможно е да ти откаже - сама се досещаш какво значи това. Възможно е да приеме от учтивост. Възможно е и още да има чувства, но е и възможно да ти отвърне на чувствата само заради старата искра ( т.е. форма на съжаление и запълване на стара рана, от която вече не е останал и белег ). Пък ако гледа да ти направи гадно по детски и да те отреже като ти върне услугата, сама си си виновна, че чак сега му отвръщаш на отминалите чувства.

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Това
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Banned Голям фен
    +9614

Ами виж ся , щом си му Е***А майката 1 път това е твоя грешка .. пробвай с едно просто кафе , и3ле3те и му покажи по някакъв начин че още го харесваш ... ти сама ще усетиш дали и при него е така или не ! : )

принципно опита ми показва, че няма такова нещо да отрежа някой и после след време да ми се навие. честно, много би ми се искало да се случва, поне на мен, тъй като всички допускат грешки... но е ... трудничко, ако момчето има поне капка достойство да не си играят с него. все пак ти пожелавам успех, пиши после дали се е получило нещо

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Действай ти този път.

Направи първата крачка. Но имай предвид, че ако е от по - горделивите може и да не се съгласи да се видите. Но в случая няма какво да загубиш, ако опиташ.

+++
    "Cuando amor no es locura, no es amor." - "Когато любовта не е лудост, не е любов."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си