- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- не мога...
знам, че няма да има някакъв въпрос в темата, но имам нуждата да споделя някъде мъката си.
от няколко дни не бяхме наред с приятеля ми - аз се държах тъпо, той естествено също до един момент в който настана голям скандал и той ми заяви че не може да е повече с мен. от тогава нататък не съм яла, не съм спала, за нищо друго не мисля... разбрахме се, че ще се видим и ще обсъдим връзката си. видяхме се, поговорихме си, аз му се извинявах и съжалявах че съм направила всички глупости, уважението ми РУХНА, бях кръгла нула, бях готова на всичко за да го накарам да остане с мен, колкото и егоистично да звучи. разделихме се по най-отвратителния начин, той ми каза че иска време, много време за да обмисли и прецени. аз естествено казах, че няма как да продължа да бъда приятел с него, въпреки че сме в едно училище, в един клас. не знам дали ще издържа, докато се прибирах едвам не припаднах на няколко пъти, в момента едвам се сдържам за да не притеснявам родителите си.
не знам какво да правя, как да се държа
поех този риск да съм с него въпреки че сме в един клас, но след като се случи така че не сме заедно, а аз го обичам повече от всичко и не мога да си представя как може четири години да го гледам отстрани и да не съм с него.
освен ако не тръгнем отново, след като цялата буря отмине и иска отново да сме заедно.
моля ви се не ме обиждайте...
Всичко зависи от него сега...ако не се съберете, сложи край на живота си.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
много ли си забавен като използваш сарказъм върху човек, който е преживял нещо отвратително?
Не, само върху хора без никакво достойнство
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Милата.
Тъжничко.
Няма смисъл да се измъчвате..
Опитай се да продължиш просто...
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ами да, нямам никакво достойнство? И какво, по-мъж ли си сега? И сама си го знам, просто обичам него до болка, не ме интересува какво трябва да направя за да сме заедно, да сме както преди. Ако това означава да изгубя и малкото достойнство, което имам, бих го направила отново.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Не съм голяма, да. Не ми пречи на това, че го обичах истински, както и той го прави, въпроса е, че заради негови проблеми и това, че не се разбираме и не иска да ме наранява, скъсахме... и сега след като знам че той ме обича, просто не мога да стоя и да го гледам...
Щом знаеш,че още те обича,тогава просто не го закачай,докато му мине и му залипсваш.
Колко време бяхте заедно?
Не беше много... само 3 месеца, но тези 3 месеца бяха най-хубавите през живота ми - вярвахме, че ще останем заедно, запознах се с техните, той с моите родители... и караме се заради пълните глупости - и двамата сме хора, които не издържат на това, другия да се цупи или да не му обръща внимание. Последният спор стана защото негова приятелка реши да ме заплаши, аз й отвърнах, след това моя приятелка тръгна да ме защитава и всичките се изпокараха заради това.
Сигурно мислите, че е някакво увлечение, че е било защото само сме се харесвали, но не е така.
До сега говорих с него, каза ми че иска време да помисли, аз от начало не харесах идеята да го чакам, но вярвам, че това ми трябва И на мен в момента, малко далеч от драми.
3 месеца и ти вече едва ли не ще мреш?А хората,които прекратяват сериозни връзки как мислиш оцеляват?
Нормално е сега да мислиш,че няма да можеш да живееш без него,предполагам ти е първата любов,но с времето ще го преживееш.
Да, вярно, че и се идеше да 'мра', но няма как да го направя, мисля за другите, за семейството си. Просто преживявам разделите много по-трудно преди да се успокоя и да мисля. Така де, в момента съм добре, надявам се, че когато на него му минат проблемите, ще се пробваме да сме отново заедно. Аз ще изчакам, защото го обичам.
Вместо само да чакаш като куче на каишка докато той вземе решение,използвай това време И за да се позамислиш над грешките си до момента и какво би могла да направиш,за да се промениш ти самата към по-добро.Ако не правиш нищо и очакваш различни резултати,трябва да си най-заблудения човек на планетата...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
По-нагоре написах, че и аз имам нужда от малко спокойствие. Иначе знам, че трябва да се променя, не съм от хората които ще излъжат че са перфектни... когато някой ме ядоса, си го изкарвам на друг, когато не съм кеф се държа по-хладно и наранявам близките ми.
Не съм перфектна, но заради него, ще се пробвам да изкореня лошите си страни, естествено, ако и той го направи за мен.
Отивай да ядеш, да се наспиш и го преживей. Не е първият, нито последният. Боли, но ще мине.
^^^
Бургас <3
Окей, но не е последния. Ще се гледате криво известно време и когато всичко отшуми ще е нормално.
^^^
Бургас <3
Мерси, но си мисля, че ще се оправим в последствие, като отшуми всичко и малко се успокоим.
И някакво сега ми е супер по-отпускащо, хиля се като идиот, от време на време се чувам с него, заради едни панаири - една мацка реши да ме тропа за нещо което само няколко човека от компанията знаят и той естествено ме защити, ама спирам до тук, че не е за това темата да си пиша сама.
Мерси много на всички <3
Да разбирам ли че си осми клас,щом ще се гледате още 4 години?И по пътя на логиката,тръгнали сте тази година,защото сте били тогава в един клас.Ако съм права,мила,малка си,ще го преживееш,земи се стегни.А и да не си малка,пак единственото,което мога да кажа е да се стегнеш,продължавай напред.
Брях,брях
Няма какво да направиш. Освен да се успокоиш и да разбереш, че с тия действия нищо няма да постигнеш. Безсънието и глада помагат ли с нещо на връзката ти? Не, нали? Тогава спри с това. Ясно е, че си го обичала и всичко , но просто в случая трябва да бъдеш силна и реалистична.
Излез с приятели. Намери си хоби.
Разсей максимално мислите си за него, за връзката ви, за всичко свързано с теб и него.