"Та проблема е там, че не мога да разбера дали изпитвам все още чуства към Радостин или вече съм на вълна Ицо.. " - ако ти не можеш да разбереш, как ние ще разберем? Трябва да си изясниш това.
А за въпроса защо ти пише и какви очаквания да имаш... Какво ти пише? Много зависи какво и как ти казва. От думите му можеш да разбереш намеренията му. Както ти си писала на Радостин и си настоявала да излезете много 4римата и той е интерпретирал грешно думите ти, така и ти може да се заблуждаваш.
Но ако бях на мястото на приятелката на Ицо, наистина щях да го помоля да спре да си пише с теб, която се зарибява с приятеля ми. Възможно е да те харесва, все пак нищо не е изяснил за чувствата си, но докато не го направи, не си прави илюзии. Имаше една приказка " -Hi, - I have a boyfriend, - Ok, i just said hi". Аз доколкото разбрах, Радостин кажи речи, за да си направи сефтето, е тръгнал с теб щом така те е притискал. След като е разбрал, че няма да получи каквото иска, просто те е разкарал. Щом не е било нещо сериозно, аз лично не смятам, че Ицо има някакъв проблем в случай, че наистина те харесва, да тръгне с теб, ако вече няма никакви чувства от двете страни. Иначе ще е подло, за да накараш Радостин да ревнува, да тръгнеш с Ицо, на който няма да му е 1ва радост да ходи с бивша на приятеля си. А и виждам, че той не ходи с приятелката си от вчера, така че не храни големи надежди за него.