- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- приятелят ми ми каза, че
направо ще падна :д
той се гаври без капка уважение, а вие щели да тръгнете да му се доказвате....xhaxha
1.имайте малко достойство 2. тъпо е да се доказваш пред някого 3. няма смисъл, защото щом има такова мнение за нея въобще няма да го ебе кво прави тя
мазохисти
фък оф и тва еда си намери някоя, която не е боклук без него, ще му пожелая успех, тъй като ако е свикнал той да е командващия във връзката трудно ще намери такава :d
Като се позамисля, бих първо помисли над думите му, защо ги казва, какво ги е провокирало. Чак след това, спрямо извода ще разбера дали трябва да го зарежа или не. Тъй като , ако връзката е сериозна, не бих могла да захвърля всичко с лека ръка, особено ако обичам човека до мен.
+1 ;х как пък ще ти го кажебати егото (с извинение за псувнята) ахаххахаха ще го зарежа пфффф да види, че и без него мога ;дд сори, че ще питам в тази тема (ама като направя нова, все ми се карат хората във форума)! значи седим аз, гаджето ми и една моя приятелка на едни стълби, аз предлагам да се поразходим, гаджето ми "Ми разхождай си се", като ми го каза т'ва аз му бутнах шапката (щот мноо се ядосах) и тя взе, че падна на земята и той ми вика "аве ей, найш к'ъв тупаник щи фърля ма" . Какво бихте направили вие? (аз му се разсърдих, той пък не се усети защо съм садната ;хх)
Аммии..случвало ми се е.Не е приятно, но него луд го направих.В крайна сметка,ако те обича подобни изказвания са нелепи..а щом си ги позволява значи е пълен путьоАз на моя му плеснах един шамар и му казах, че всичко е наред a после спрях да му вдигам и да му пиша..накрая ми каза "не се преструвай че можеш без мен", пратих му усмивка и го блокирах, блокирах си и входящите повиквания от него ..е вечe година и половина съм без него, ама съм жива ^^
Ще го фраснаДа може да ми прави живота по-хубав, но това не значи, че без него съм кръгла нула. Той да не е някой светец, че на колене да му падна...
Въпреки това, ще помисля.. ще го накарам и той да си помисли и после каквото дойде.. надявам се да не и се случи де
![]()
![]()
![]()
Еми най-вероятно ще си замълча и ще го игнорирам докато не ми се извини ..
Най-вероятно ще се ядосам и ще му се развикам.. акое сегашния ми приятел надали ще го зарежа,но ще чакам да ми се извини.
Последно редактирано от Phobiaa : 08-27-2012 на 16:22
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
Зависи от ситуацията. Ако го каже в някакъв жесток скандал, не бих му обърнала такова внимание, защото аз самата едва последната година се научих да овладявам гнева си и да си мълча, вместо да казвам толкова болезнени и неверни неща, че после аз самата да съжалявам повече и да съм по-обидена на себе си. Ако обаче го каже при други обстоятелства, вероятно бих се замислила дали да остана с този човек.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
ще го зарежа и ще види че той без мен е кръгла нула![]()
Ще го попитам на какво основание по-точно го твърди и ако не получа адекватен, обоснован отговор - значи той е нулата.
Не бих го зарязала веднага, бих помослила каква е причината да го каже и най-вече дали го мисли наистина. Не бих си правила прибързани изводи. Въпреки че е доооста тъпо от страна на момче да ми каже такова нещо.
Бе, мо'е и да е прав.
Но в повечето случаи това си е просто надменно поведение и нищо повече. Бих се опитала да го сваля на земята. Може би бих се и запитала защо ми е човек, 'дето да ме комплексира и т.н.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ужас... Как може да ти каже, че без него си пълна нула??? Това момче явно хич не те уважава. А когато в една връзка няма уважение, тя е обречена. Бягай от него, бий му шута независимо от чувствата. Дори и да го обичаш, ако продължите, той ще започне да те третира като изтривалка и ще си много по-наранена, отколкото ако го скъсаш сега. И според мен боят не е изходЛично аз бих се направила, че не съм го чула и след това няма да го погледна втори път. Безразличието е мноооооого по-болезнено от всякакви кавги, обиди и истерии. Просто този човек спира да съществува за теб и готово.
![]()
Бих му била шута, разбира се. А после ще се чудя как съм могла да пропилея толкова време с човек, чието его и една планина не може да побере.
Защо ти го каза? По какъв повод? Нещо го ядоса, не направи както трябва или просто се държи арогантно спрямо теб?
Винаги ли му позволяваш да те унижава?
Според мен причината за казаното е важна!
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
Adios, Довиждане, Bye, Чао ... и ще му се изсмея![]()
"Cuando amor no es locura, no es amor." - "Когато любовта не е лудост, не е любов."
Бая редовно проявяваш солидарност към мъжете, ама... и в тоя случай ли, бе?
Тва да ти го изцепят и да го простиш е все едно да ти шибнат шамар и ти да кажеш, че сама си си виновна. Стиига глупости. При някакъв ултрамегасупер свиреп скандал бих преглътнала да ми каже, че съм неблагодарна/властна/егоцентричка, щото тва и аз си го знам, ама да ми каже, че без него едва ли не животът ми приключва... На никой животът му не приключва заради ходещ пенис. Или вагина. Стига глупости. Баш на комплексарщина си бие тва изказване и на селски манталитет.
Настоящия ми зависи в какво състояние го е казал.
Ако не е бил под масата/на черешата, ще получи реплика от рода на "О, ти прекрасно слънце мое възвишено,ако не беше ти да направиш човешко същество от мен, сега щях да роня мамули в Алжир. Защо ли ти и твоето прекрасно самочувствие с покритие не поемете по приятната пътечка към майната си? А аз смятам да си остана една хубава кръгла нула, въпреки че не мога да кажа с точност кой от двама ни е по-кръгъл." и чао на мача за него.
Ако е бил пиян/ядосан или нещо от този род "Като изтрезнееш/се успокоиш, можеш пак да си помислиш за кой от двама ни се отнася това." и отново чао на мача.
Не че имаше особена разлика в начина, по който ще реагирам заради състоянието му, но ако е пиян, няма да се хабя да казвам повече от 2 изречения, няма да ги възприеме.