- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Диета с диня
Здравейте, на 18 съм и имам много излишни килограми - 81 тежа. Опитвам се да отслабна, но не мога. Ходя на фитнес от 12 дни, много упражнения правя и най-вече изминавам много километри на пътеката - до 10. Ям много диня, вечер салата и ястието за вчеря, а през деня обикновено супа или филия черен хляб с кренвирш или салам. Това ям само, а за 12 дни не отслабвам със 100 грама даже!
Ако мина само и единствено на диня - ще тръгнат ли надолу тези килограми? Някой от вас пробвал ли е? Много моля за помощ, защото вече не ми е добре емоционално от тормоза от тия килограми и сланини по тялото ми. Благодаря предварително!
Аз лично не сам пробвала,но според мен неможе само на диня виж тук за калорийте и се ограничавай от тези с повече калорий http://icothink.blogspot.com/2008/06/100.html.Аз преди бях 64 кила и минах за 2 седмици на тази диета- http://www.bgstuff.net/za-jenata/die...ma-za-sedmitza и свалих около 11 килограма,но и спортувах след обяда тичах наван по 30 мин както и сутрин,но понякога сутринта не можех.Както и излизах на разходки за по 1 час и ограничавах калориийте,спрях хляба и пиех повече вода
А забравих да кажа,че правих и тези упражнения 1 път на ден,но ги повтарях повече http://www.youtube.com/watch?v=gOQwZgM6FKA&feature=plcp and http://www.youtube.com/watch?v=JSfd3MEFW2g&feature=plcp
Благодаря за помощта![]()
Ужас>.
Моето мнение е, че като за начало е по-добре не да ограничиш храната, както правиш, а да си съставиш здравословно и пълноценно меню и да тичаш или да правиш някакви упражнения в домашна среда. Лично по мои наблюдения фитнесът е по-скоро за стягане, а не за отслабване (съдя по себе си и по близки). Разбира се, по-натам, когато постигнеш желаните килограми, фитнесът ще ти бъде от полза, но на този етам мисля, че това което споменах като физическо натоварване е по-добра алтернатива. Успех :*
Недей си изказва опит от фитнесът,защото той клони към нула![]()
Като видя салами, активии, кренвирши, диетични бисквити в диетата на някой и ми става ясно, че този човек наистина не знае, как да се храни здравословно.
С тоя режим на хранене надали ще постигнеш някакъв ефект. Само с диета - отново се съмнявам. Спри с тия диети , а запомни да се храниш здравословно. Посъветвай се със специалист ако трябва, но с тия неща, които правиш - ефект трудно ще има. Поне според мен. Здравословен хранителен режим + спорт/домашни тренировки.
от фитнес няма да отслабнеш фитнеса стяга отивай в сауната ии после ходи да тичаш на някоя алея за по 2-3 часа и ще видиш промяна много бързо![]()
Много грозно впечатление прави как във всяка една тема за здравословно хранене и спортуване се опитваш да натякваш само твоето мнение и да изкараш това на другите грешно. Всеки има право да се изкаже, а авторът/ката вече сам/а да си прецени какво ще му/и се отрази по-добре. Отдалеч се набива на очи, че се интересуваш сериозно от това, но не означава, че трябва да натякваш, че другите грешат с определен режим. Различен от твоя режим не означава грешен режим![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
А защо си мислиш,че това което правиш е режим.Ще си нятяквам мнението,защото съм чел и експериментирал,а ти и другите подобни дето ви мързи да си седнете на гъза въобще защо пишете)
И като толкова си чел и експериментирал, 'що нищо не казваш по темата?
Авторке, забрави да ядеш само диня, ще си скапеш организма. Можеш през определен период от време да караш по 1 ден само на диня, но не повече. За диети не мога особено да ти помогна, никога не съм пазела такива, но една моя приятелка свали близо 10кг с 90 дневната и то без никакви упражнения. За правилен хранителен режим е най-добре да се консултираш със специалист.
А фитнесът е добре, но не прекалявай, по-скоро наблегни на тичането.
И не чакай бързи резултати, защото ще се разочароваш.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
какво искаш да кажеш че повече ще отслабне с фитнес отколкото със сауна и тичане ли?
Не..Заеби ,трябва да четеш първо доста за да водиш някакъв разговор.А от сауна не се отслабва,само вода се маха
Аз пък съм ''за'' диетата с диня,защото и аз съм я опитвала,но както Violenza каза наистина ще ти се скапе организма . Със динята може да ядеш и по малко сирене, за да се заситиш. Сутин може да ядеш и филия пълнозърнест хляб без да се притесняваш, защото сутрин попринцип би трябвало да се приема голямо количество храна.. таа при мен имаше ефект. освен диета с диня и диета с грозде можеш да опиташ, но пак похапвай и малко количество твърда храна![]()
Ти въобще знаеш ли к'во е предназначението на сауната и как точно действа тя на организма о.О МОЛЯ ТЕ,образовай се малко ...
5 филии хляб,малко сирене и диня ... т.е. яко В и минимално количество Б и МСпоред теб в повечето диети просто ей така за кеф ли се казва,че хляба трябва да се ограничава?!
Намали ги тия В,увеличи другите две,спортувай/прави упражнения вкъщи и всичко ще е окей.
Между другото има цяла тема за диети и може да прочетеш някои много важни неща в нея ...
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
DownloadVirus, изобщо не можеш да коментираш какво знам и какво не подади простата причина, че въобще не ме познаваш, а и на всичкото отгоре и не си ми виждал тялото, за да казваш в каква форма съм и дали режимът ми върши работа. Не искам да кажа, че не си прав, просто кажи си мнението, както правим ние, и не натяквай, че само и единствено ти си прав, а ние не знаем нищо. За да пишем и да даваме съвети значи все пак имаме опит и сме чели - не може да кажем нещо без да сме запознати по въпроса.
то ли личи кво знаеш и кво си чела от това което пишеш.Едиствено,че сядаш да коментираш диета с диня и да оспорваш,че на някого може да се отрази добре да се тъпче с фруктоза е ...... следват псувни ,няма да казвам повече.. Тялото квото и да ти е ,момичетата не спазват режими и пак имат нормални(ако не хубави) тела.Трябва доста да се потрудиш,за да можеш да впечателиш някого.
Зориту, последно може ли или не? Ако не може, то какво може? Ама не ми казвай Б, В Г Д, ами имена на храни. НЕ съм лекар и не разбирам от белтъчини, мазнини, витамини и т.н.