1. Как се казвате .. Не казвам
2. Кой набор сте .. 94ти
3. От къде сте .. Габрово
4. Къде учите .. Математическата
5. Любим език .. Български/английски
6. Коя държава/град искате да посетите .. LA, Париж <3
7. Какво мислите за приятелството .. Хубаво нещо....
8. Какво мислите за любовта .. Още едно хубаво нещо....
9. Според вас има ли любов от пръв поглед .. Да
10. Можели да се вярва на приятел .. Да, но не на всеки
11. Какво правите когато сте тъжни .. Чета или си говоря с някого
12. Какво правите когато двама приятели се скарат и ви карат да избирате страна .. Пфф... определено не завършва добре
13. Какво правите когато родителите ви се карат .. Не се е случвала такава голяма караница че да ги разтървавам :X
14. Вярвате ли в чудеса Да
15. Вярвате ли в Бог Да
16. Вярвате ли в извънземни Средно
17. От какво изпитвате ужас ПАЯЦИ!
18. Любима храна Пица сладолед, тиквичкиии, картофи, домати,палачинки <3
19. Храна която НЕ харесвате Гъби, повечето дреболии :X
20. Любима напитка Вода, сок, кола
21. Любимо цвете роза
22. Любимо животно гарван, котка, змия, куче и някой за които не мога да се сетя
23. Любим филм Хари Потър, Междузвездни войни, Властелина, Кръстникът и много
24. Любим сериал PLL, TVD, Prison break, Game of trones
25. Любима песен Нямам
25. Любими изпълнители НЯМАМ
26. Любими актьори нямам
27. Кое е по-лошото: да се провалиш, или така и да не пробваш така и да не пробваш
28. Щом животът е толкова кратък, защо правим толкова неща, които не ни харесват и защо не правим толкова неща, които ни харесват Щото сме тъпи животни. Дебили :X
29. Кое е едното нещо, което най-много бихте искали да промените в света Страданието. Не искам да го има
30. Ако продължителността на човешкия живот беше 40 години, по какъв по-различен начин бихте го изживели На макс батка
31. Кое за вас е по-важно: да правите нещата правилно, или да правите правилните неща И от двете по малко. Зависи.
32. До каква степен действително контролирате посоката на живота си в момента? Или в какъв процент 80%
33. Ако можете да дадете на едно новородено бебе само един съвет, какъв би бил той Наслаждавай се на моментите със семейството си
34. Какво е онова нещо, което сте сигурни, че правите различно от останалите Сърфиране в нета
35. Кое е нещото, което не сте направили, а истински сте искали? Какво ви спира Искала съм да фрасна някой много брутално в лицето но никога не ми се е налагало
36. Натискате ли копчето на асансьора повече от веднъж? Наистина ли мислите, че това ще го направи по-бърз Натискам го. Не мисля че го прави по-бърз ама се нервя
37. Какво предпочитате – да изгубите всичките си стари спомени, или да не сте способни да създавате нови Да не съм способна да създавам нови.
38. Ако спечелите един милион лева, ще напуснете ли работата си Да
39. Имате ли чувството, че този ден сте го изживели вече сто пъти Да
40. Защо хората мрзят ЩОТО СА ГАДНИ ВСЕ НЕДОВОЛНИ КОПЕЛЕТА