.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Голямо раздвоение

Имам приятел от 2 години, никога не сме се разбирали, но го обичам. Преди месец започнах да кумоникирам с друго момче по skype.. С приятелят ми се скарахме си се разделихме за 2 седмици, през това време с това момче се видяхме, с него се разбираме чудесно, говорим по цели нощи, прави ми изненади.. просто всичко, което ми липсва с приятелят ми той ми го дава. И все пак има и неща, които не ми харесват в него, по принцип съм искрен човек и си казвам, когато нещо не ми изнася, но сега ме е страх да не го убидя. Не забелязвам да почват да се зараждат някакви чувства по-силни в мен, по-скоро е само сексуално привличане и това, че се чувствам желана с него и ми харесва да прекарвам повече време с него отколкото с приятелят ми.. Не знам как да постъпя, дали да рискувам 2 годишната си връзка за нещо, което дори не знам какво бъдеще ще има, или да остана с приятелят си, когото обичам, но не ме оценява?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ако го обичаше, нямаше да има втори.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Ти май бая си противоречиш.Казвай каквото мисли,няма да го Убидиш.Но виж,че вашата 2 годишна връзка запада.Пак сама казваш,че се чувстваш по-добре с това момче от скайп.Според мен човек стои с човека,който му е по-приятен и с който се чувства по-добре.И да,всеки човек си има недостатъци.Нормално е.Но пък може да е някаква моментна криза и след 2-3 седмици пак да се съберете.От друга страна оново момче от скайп ако те обича ще му разбиеш сърцето.Съвета ми е да изчакаш още 2 седмици и да видиш какво ще стане.Ако приятелят ти иска да бъдете заедно отново и ти го казва искрено,а ти сама трябва да разбереш дали е така,то кажи на момчето от скайп,че просто няма да потръгнат нещата.Ако не иска твоят "приятел" тръгвай с момчето от скайп,но ми отговори на 4 въпроса.

Момчето от скайп знае ли,че си имаш приятел?
    На колко години си?
    На колко години е приятелят ти?
    На колкото години е момчето от скайп?

Наистина го обичам, просто някои неща ми липсват ..

Знае, дори се познават. На 19 съм. Приятелят ми е на 26, другото момче също..

Голям фен Аватара на magita
    А още ли сте разделени с приятеля ти, че не разбрах. Ако все още сте изчакай още малко, ако не опитай се да подредиш сегашната си връзка. Ако не стане според мен е най-добре да се разделите, щото само се залъгвате и колкото повече време останете заедно толкова повече ще ви боли след т'ва ;]
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Избери този, с който мислиш че ще се чувстваш по-добре. От два стола - на земята.
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от elenna933 Виж мнението
    и ми харесва да прекарвам повече време с него отколкото с приятелят ми..
    Ти сама си си отговорила. Няма смисъл да продължаваш връзка, в която вече не се чувстваш щастлива, само защото е дълга.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    +1
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Имам приятел от 2 години, никога не сме се разбирали, но го обичам....Не знам как да постъпя, дали да рискувам 2 годишната си връзка за нещо, което дори не знам какво бъдеще ще има, или да остана с приятелят си, когото обичам, но не ме оценява?
    Връзката ти с приятеля ти се крепи на сигурност! Колкото и да сте се разделяли - пак се събирате. Искаш да си с втория, обаче не си сигурна до кога и той ще го иска. А твоята връзка ти е ПРЕДЕЛНО ясно, че е стигнала до етап, в който е време за края. Нищо не рискуваш, просто ИЗБИРАШ да се чувстваш разбирана и оценена с втория, по когото и ти си хлътнала.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    +

Явно ти липсва нещо с него,или в случая нещо ти е в повече...караниците.Не вярвам да загубиш нещо ако се откажеш от тази 2 годишна връзка,тя не е пълноценна според мен и точно заради това си се оставила да се влюбиш в другото момче.Не мисли сега какво ще загубиш,мисли какво бъдеще имаш с единия и с другия
    >>DjBelev<<

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Хм,явно връзката ти се е изчерпала.Няма какво да направиш освен да видиш какво ще стане с новият.Защото,ще е грешка да се върнеш при старото ,защото е сигурно (единствено).Ще залъжеш и себе си.
    Ако държеше на първото момче,щеше да се опиташ да си го върнеш през тези седмици,вместо да се занимаваш с нов!
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

след като подсъзнателно си потърсила втори, начи първия не е истинската ти любов- ти сама си казваш че не се разбираш с него. това което изпитваш е привързаност. повярвай- ще ти е трудно да го оставш но трябва, не ти носи нищо добро. трябва да се движиш напред и да посрещаш новото. няма да ме послушаш, аз никога не слушам каквото ми пишат в тоя сайт, но знай че си била предупредна. по- добре пробвай с новото момче. няма да съжаляваш.

Мега фен Аватара на Blab
    тя кумоникира:Д

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    1.Май кУмоникациите ти с българскиЯ език в училище са били чиста Убида за личността ти
    2.Опирайки се на спомена за една връзка,не я правиш по-ползотворна нито за себе си,нито за приятеля ти.Освободи се от сигурното и приеми,че е по-добре да бъдеш сама,отколкото в такава "връзка" и да залъгваш себе си...
    3.Щом искаш,пробвай се с другото момче.НО НЕ и зад гърба на сегашния.Винаги най-много съм мразила игрите на закрито.Или късаш с гаджето си и си пробваш късмета другаде,или си стоиш на дупето и продължаваш да се самозалъгваш...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    Щом не се чувстваш както трябва с дългогодишният си приятел, защо трябва да останеш с него, какво като сте заедно от 2 години? Не е нито първият, нито последният. Не се ли чувстваш добре с даден човек не трябва да продължавате да се залъгвате, а и както каза Калпазанка ако го обичаше нямаше да има втори.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    По какъв начин приятелят ти не те оценява? Според мен не рискувай,щом засега всичко се базира на сексуално привличане.Сама казваш,обичаш приятелят си,предполагам и той теб.Нали знаеш поговорката "Бъди с този,който те обича,а не с този,който те привлича".

Мега фен
    Град
    <3
    Не знам как да постъпя, дали да рискувам 2 годишната си връзка за нещо, което дори не знам какво бъдеще ще има, или да остана с приятелят си, когото обичам, но не ме оценява?
    Аз пък не разбирам мисленето на такива като теб.
    Какво значи 'да рискувам 2 годишна връзка' ?! Сега имаш избор да не си сама. А ако това новото момче не се беше появило? Щеше ли да се колебаеш дали да 'рискуваш', или щеше да си останеш със сигурното, колкото да не си сама?

Абстрахирай се от това, че има ново момче.
    Защо стоиш с човек, който не те оценява?

Дори от историята с 'новия' нищо да не излезе, то пак ще се появи някой, който да ти даде това, което ти липсва.

*шибан опит*
    Важното е да знаеш какво искаш, какво имаш, какво губиш и нещата да са ясни.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa Виж мнението
    "Бъди с този,който те обича,а не с този,който те привлича".
    ебати тъпото
    А ако този, който я обича, не я привлича?
    Всъщност наистина е ебати глупавото.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    ебати тъпото
    А ако този, който я обича, не я привлича?
    Всъщност наистина е ебати глупавото.
    Тя сама твърди,че обича приятеля си.Била съм в такава ситуация и наистина е много трудно да решиш дали да зарежеш сегашната си сериозна връзка,за нещо,което не знаеш дали ще изтрае и 2 седмици.Само че при мен проблема беше,че с всеки изминал ден се зараждаха чувства към другото момче,а тя казва,че не усеща нещо повече от сексуално привличане.Хубаво,ще остави приятеля си,ще бъде с другия,ще се насити на секса с него и все още няма да са се зародили чувства.. и тогава какво? Ще съжалява,това е.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Избери този, който харесваш и знаеш, че ще се почувстваш по - добре.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си