Ами ходих на море,но още първата седмица след като се върнах почнаха да ме сърбят половите органи отдолу и да добавя,че имам бяло течение.Та искам да ви попитам дали са гъбички или нещо друго.Пък ако ходя на гинеколог ще ме срам.Моля помощ!
Ние НЕ сме лекари и можем да ти дадем единствено ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ,но не и компетентно мнение.Може да са един куп неща,но като не знаеш кое точно,нищо от написаното няма да те устройва.Затова,срам не срам,отиди на лекар,който да те прегледа и да ти изпише лечение,докато проблемът ти не се е задълбочил...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Може да е просто инфекция. Купи си интимен душ гел против инфекции от аптеката и виж дали ще ти подейства добре.
Ако не се получи отиди на гинеколог.
Аз лично използвам това http://apteka.framar.bg/30000121/%D1...-%D0%BC%D0%BB- ,когато имам някакви проблеми,но се ползва внимателно,защото концентрацията е силна и е хубаво да се разреди с вода. Има си упътване и там всичко си пише.
Ааааа да,добрият стар триклобактер.Аз периодично си го ползвам,по веднъж в седмицата eй така за профилактика.Не е нужно непременно да имаш инфекция,за да го ползваш.Ама даже бая си се разрежда с вода-около 2 с.л от него се слагат в 250мл. вода
ПС:Денис(някой си) ,никога не съм виждала смисъл в такъв вид теми.От човек до човек има разлика,при един може да е едно,а при друг-съвсем различно дори при еднакви симптоми.Ще вземе да чуе тук ултра "компетентното" изказване на някой псевдолекар и да вземе да се вкара яко във филма.Затова си има хора за всичко...
Последно редактирано от PyCoKoCkA93 : 08-26-2012 на 19:49
Някоя щипалка се е навряла в гащите ти и е населила мидата ти...
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Е да ,не е задължително да имаш инфекция ,но винаги съм го ползвала при такава ситуация и досега винаги ми е помагал.
Иначе ползвам това http://stokovaborsa.com/product_deta...9F%D0%A3%D0%9D ,не е лошо ...става :d
Едно време майка ми казваше ,че това http://titantrade-bg.com/main/subcategory/543 е много хубаво да се използва,но все казваше,че било еди си колко лева и не го купуваше![]()
...интимните кърпички са 6 лв... не е супер много ама не съм свикнала да си купувам кърпички по 6 лв![]()
Хаха,от почти година насам и аз ползвам него.Преди ползвах точно Лактацида,ама не ми понасяше особено и реших,че няма смисъл да давам по 8 лева,като мога да мина и с 3.50 и върши даже по-добра работаА от личен опит ти казвам,че една опаковка от бебешки мокри кърпички 72/90бр за 2.00-2.50лв, върши абсолютно същата работа като интимни кърпички Лактацид(и тях съм ползвала,не си заслужават грам парите)...
Лекар, лекар, лекар...
Недей пита чичо Google, че купища проблеми ще ти доведе. Под проблем имам предвид, че ще се вкараш яко във филма.
Иначе използваш ли интимни сапуни, гелове и подобни продукти, предназначени за там? Ако ли не - купи си и действай. Аз използвам един гел за 2,40 и ми върши чудесна работа. Мирише доста добре. Предпазва от гъбички, бактерии/инфекции и почиства.
^Препоръчвам ти Laura интимен гел,купува се от Penny Market,мирише много хубаво и е доста евтин,да не забравя и че не ми създава никакви проблеми,чувствам се ОК с него.Ако няма Penny Market във вашия град,тогава си купи http://stokovaborsa.com/product_deta...9F%D0%A3%D0%9D .Хубав е,почиства добре,не мирише лошо,но е скъпичък и лично на мен повече ми харесва миризмата на Laura интимен гел...![]()
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
може да е инфекция или нещо друго,но най-добре се консултирай с личния си лекар![]()
Това са гъбички!Отиди в аптеката и попитай с нещо да се мажеш и да пиеш.Но гледай да отидеш при аптекарКА,за да избегнеш срама![]()