Здравейте.. ами значи имам проблем... имам сериозен приятел от доста време с който е нормално все пак .. правим секс.. и той ВИНАГИ използва предпазни средства,защото така и той е по-спокоен,но има един проблем,може да се кажат 2 дори значи миналия месец... трябваше да ми дойде на 22 но ми дойде на 29-ти закъсня ми .. и течението беше съвсем малко може би 2дни и това беше всичко от което аз много се уплаших.. е глупаво решение знам,но говорих с близки и те казаха че е от климата тест не съм правила.. е на 25ти трябваше да ми дойде .. но не ми дойде и супер много ме е страх да не е станал някакъв гаф.. винаги използваме презерватив,всичко е ок просто един единствен път го смени смисъл без да отиде до банята както правим винаги а директно го смени.. и продължихме.. незнам може би е възможно да е останала сперма дори съвсем малко по ръцете му и да е станал гафа.. дайте съвет.. утре сутринта отивам за тест.. ;хх незнам четох че боляли гърдите (симптом) но на мен и когато ми идва ме болят.. незнам много ме е страх .. помогнете.. ;хх