- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помогнете :(((((
Здравейте.. ами значи имам проблем... имам сериозен приятел от доста време с който е нормално все пак .. правим секс.. и той ВИНАГИ използва предпазни средства,защото така и той е по-спокоен,но има един проблем,може да се кажат 2 дори значи миналия месец... трябваше да ми дойде на 22 но ми дойде на 29-ти закъсня ми .. и течението беше съвсем малко може би 2дни и това беше всичко от което аз много се уплаших.. е глупаво решение знам,но говорих с близки и те казаха че е от климата тест не съм правила.. е на 25ти трябваше да ми дойде .. но не ми дойде и супер много ме е страх да не е станал някакъв гаф.. винаги използваме презерватив,всичко е ок просто един единствен път го смени смисъл без да отиде до банята както правим винаги а директно го смени.. и продължихме.. незнам може би е възможно да е останала сперма дори съвсем малко по ръцете му и да е станал гафа.. дайте съвет.. утре сутринта отивам за тест.. ;хх незнам четох че боляли гърдите (симптом) но на мен и когато ми идва ме болят.. незнам много ме е страх .. помогнете.. ;хх
Тест е трябвало да направиш още миналият месец при оскъдната менструация. Направи си тест за бремнност час по скоро! Защото така както го описваш, е възможно и да караш цветна бременност недай си боже.
е в нета за цветна бременност,е описана като оскъдна под оскъдна не разбирам 3дена?! незнам всичко си беше както преди като ми идва болеше ме кръста,супер много корема,гърдите и ми дойде не беше някаква светла кръв а нормална както предишните пъти само че на 3тия ден спря..
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ами не, но момичето в случая от това се страхува(както и още една камара девойки). Като им е това въпроса наистина да си вземат тест, за лично успокоение, а не да питат по форумите(просто от това полза няма, не сме медицинки лица)!
Просто не знам защо пускат подобни теми, като тука нито сме гинеколози, нито ясновидци...
Иди на гинеколог - само той може да ти каже със сигурност, дали има за какво да се притесняваш(нямам в предвид конкретно бременност) и какви са истинските причини за промяната в цикъла ти!
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 08-27-2012 на 10:48
Докато не наптавиш тест,нищо не можем да ти кажем.Но най-вероятно нищо ти няма.И е трябвало още при първите съмнения да го направиш.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
хахах когато вляза в тема с подобно заглавие, ако ще и 2364636 реда да е, стигна ли до тук:
..вече ми става ясно за какво иде реч и си мисля: "Какво ли ще е този път Уотсън? Правили са го с презерватив, който е здрав, но е потекло семенна течност от финото гръбче на авторката и може бииииии, евентуално сперматозоидите са си прокарали път до матката/маточните тръби/ по някакъв феноменален пъъът?! *премиг на парцали*"
или
"Той й е свършил в устната кухина, но после й е бръкнал с пръст в същата спомената, слееед което е проникнал във междукрачния отвор със същия този пръст."
хммммммм
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
![]()
I hope you got it...![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Какъв тест, като момичето прави само безопасен секс. Според мен трябва да говори с лекар, за да се намери причината за нередовния цикъл.
безопасен, безопасен... и ти си прав, но нали знаеш, дюрекс обещават 99.9 процента сигурност... което пак не е 100![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Отиваш за тест. Възможно е да е цветна бременност, при която има менструация, но е оскъдна. Около 2 - 3 дена най - често и преди цикъл има зацапване, нещо от сорта на бледо-кафяво. Или поне това са нещата, които съм чела относно тази бременност.
Как така с презерватив не е 100% сигурно, че няма да забременее.. Хора не ме плашете, че ше спра да правя секс![]()
идиотизъм висша форма
естествено , че не е 100 процента
нали ако се скъса процентите намаляват..
-.-
/ако е ирония-много слабо/
към авторката
вземи си тест за всеки случай, въпреки че не мисля че си бременна, имайки предвид, че всеки път сте се пазили и ти е дошло..
Тест за всеки случай.Може и да ти закаснява от притеснение,като се филмираш 2 месеца бременна ли си,не си ли.Ако теста е отрицателен,но ти закаснее повече от 10 дни-лекар.
Believe in yourself.
А бе тук няма ли раждали жени - ЗАЩО не кажете, че първите промени у жената /след забременяване/ са набъбване в гърдите и стават по-твърди, втория признак, кафявото петно започва да се уголемява... ама ха...
Хорица, забременяването на една жена не става толкова лесно от това да правите секс без презерватив или случайно някоя капка да попадне във влагалището.