.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Angry Писна ми вече !

Така всичко започна не знам ... май преди една година. Значи баща ми почна за най-малкото да врещи нерви се ако му поискам 1лв. само той започва да се пули сякаш съм му поискала 1000лв а финансовото ни положение не е толкова зле !
    Днес ррябваше да ме вземе от леля ми но не ми каза към колко ще идва и ме свари с домашни дрехи и аз му казах да изчака да се преоблека. След няма и две мин. той се развика и почна пак ''хайде кво се бавиш'' ''излизай вече'' и да ме заплашва че ще ме набие. А аз понеже стоя повече при леля той почна ''аз те издържам, храня те ти какво искаш'' и аз се ядосах и му казах че не ми дава никакви пари което е вярно нищо не ми дава делят си сметките със мама абе почти нищо не прави освен да плаща тока който е 50лв и вода 30лв и ако купи нещо за вкущи но той винаги разделя сметките със мама. И така де мисълта ми е че вече не издържам само ми вика и убижда. Винаги съм била силна в тези отношения никога не съм плакала за такива неща колкото и да ме обижада но вече не издържам ... ;( Мисля че започвам да го мразя !
    Моля ви дайте ми съвет !

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от monika__9797 Виж мнението
    Значи баща ми почна за най-малкото да врещи нерви се ако му поискам 1лв. само той започва да се пули сякаш съм му поискала 1000лв а финансовото ни положение не е толкова зле ! !
    Може пък й да е зле.Може баща ти да има проблеми в работата,да са му понижили заплатата или нещо такова и в момента майка ти да изкарва повече пари от него.Мъжа по принцип трябва да е глава на семейството,той да се грижи за прехраната и т.н. и ако баща ти в момента няма възможност,вероятно това е причината да е толкова нервен.Най-добре проведете разговор цялото семейство или поне сподели с майка си как се чувстваш.Тя не е ли забелязала отношението на баща ти?
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Цитирай Първоначално написано от druzilla Виж мнението
    Може пък й да е зле.Може баща ти да има проблеми в работата,да са му понижили заплатата или нещо такова и в момента майка ти да изкарва повече пари от него.Мъжа по принцип трябва да е глава на семейството,той да се грижи за прехраната и т.н. и ако баща ти в момента няма възможност,вероятно това е причината да е толкова нервен.Най-добре проведете разговор цялото семейство или поне сподели с майка си как се чувстваш.Тя не е ли забелязала отношението на баща ти?

За заплатата няма как да са я намалили понеже той е на държавна работа. А и на мама не и прави голямо впечатление.

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от monika__9797 Виж мнението
    За заплатата няма как да са я намалили понеже той е на държавна работа. А и на мама не и прави голямо впечатление.
    Не знам тогава на какво може да се дължи,но очевидно има нещо,което го стресира,щом те обижда без да си го предизвикала по никакъв начин.Щом майка ти не го е забелязала,покажи й го ти.Помоли я да поговори с баща ти за това,защото той със сигурност ще послуша повече нея,отколкото теб
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Повече от фен Аватара на mlf
    Понякога родителите са ни на периоди. Знам го от собствен опит. В едни дни са спокойни, в други почти без нерви, а в трети и те не знаят какво им е настроението. Почакай малко и ако не се оправи му кажи, че се стараеш да се държиш добре с него и понякога не виждаш смисъл да ти вика или да ти се кара

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Най-вероятно родителите ти имат финансови проблеми. Това много изнервя и ако им мрънкаш за пари, това само сипва още масло в огъня. Не е необходимо да ти намалят заплатата за да изпитваш трудности. Животът постоянно поскъпва.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Вероятно има или имат някакви проблеми, поради което са породени тия проблеми и тая агресия към теб. Говори с майка си. Сподели й как се чувстваш, съберете се цялото семейство и се опитайте да поговорите. Успех!

Може да е защото преди една година теглихме заем от банката ....
    Благодаря за съветите

Голям фен
    обида се пише със звучната буква "о" . Майка ти и баща ти да не са разделени , че си делкат сметките > Порастни и спри да мрънкап за всичко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си