.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Ама, за теб упорито най-големия проблем си остава, че не ти казва, че си красива...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    ^ Аз пък след разясняващия пост я разбирам малко повече. Това отношение на постоянно зарибяване на момичета, мрънкане по бивши и никакви реакции на одобрение към нея са убиец на женско его. Нищо чудно, че я гложди толкова. Самочувствието и кой знае колко се е убило. И аз съм на мнение да го разкара пък, ако ще иначе да е пиленце златно (което ме и съмнява).
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Повече от фен Аватара на mimijessi
    Знам, че не искаш да го чуваш,но и според мен трябва да се разделите.Според постъпките му (които ти описа) мисля,че пак ще го направи. Не знам просто предполагам!

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    ^ Аз пък след разясняващия пост я разбирам малко повече. Това отношение на постоянно зарибяване на момичета, мрънкане по бивши и никакви реакции на одобрение към нея са убиец на женско его. Нищо чудно, че я гложди толкова. Самочувствието и кой знае колко се е убило. И аз съм на мнение да го разкара пък, ако ще иначе да е пиленце златно (което ме и съмнява).
    Ами да Сиси, то и аз я разбирам след разяснението, имах в предвид, че комплексите й относно външния вид въобще не са й проблема. Те са следствие от по-сериозните проблеми в отношението на приятеля й.

Повече от фен Аватара на kittyKat
    Мацка, ако продължаваш да мислиш, че не си достатъчно добра за него направоооо си жива за оплакване. Обичай се,уважавай се! Щом той не е с тях ами с теб значи си специална.
    "Andrea, Runway is a fashion magazine, so an interest in fashion is crucial." -The Devil wears Prada

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Ами да Сиси, то и аз я разбирам след разяснението, имах в предвид, че комплексите й относно външния вид въобще не са й проблема. Те са следствие от по-сериозните проблеми в отношението на приятеля й.
    Точно тогава започна всичко това. По точно тези мисли. И колкото и да се опитвам да ги забравя се пак толкова време мина ... казвам си няма да го направи но това чувство е всеки ден с мен, и тези мисли постоянно ми са в главата.Аз самата в такива подробности започнах да изпадам че единственото което искам да чуя от него е нещо което да ме нарани,защото вече нищо друго не съм способна да приема.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Тогава това не е връзка, а пародия на такава. Любовта я има, за да те прави щастлив, по-сигурен, по-уверен. Не да те наранява. Намери си някой, който може да ти дава всичко това.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Нещата които ми каза днеска цитирам " Ако трябва да сравнявам външно го правя абстрахирайки се от факта че сега съм с теб и съвсем искренно ще ти кажа че бих я помислил за по хубава. ДА обаче и от нея има по хубави с които съм се занимавал. Винаги ще има по хубави каза ми пък от кои момичета за него аз съм била по хубава един вид всеки от всеки. И ми каза е аз имах възможността да бъда с момичето което "е по хубаво" от теб защо тогава съмс теб след като се мислиш за по-грозна? Аз не бих тръгнал с момиче което е грозно за мен тъй като не би ми било приятно. Съвсем искренно ми избори нещата които е харесвал в нея и нещата които харесва в мен. това трябва ли да ми е достатъчно?

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Аре, научи се да слагаш запетайки, да го е@а. 4 сутринта е, кьорава съм, а тия изречения по 5 реда без пауза направо ми бъркат в здравето.

От една страна размислите ти наистина навеждат на мисълта, че си с ниско самочувствие, от друга обаче те разбирам по някакъв начин. Всяко момиче обича да се чувства желано, обичано, да му се показва и доказва, пък и жените, казват, с ушите обичали(което пак не е абсолютната истина). Съвсем нормално е да искаш да чуеш, че си красива, че подлудяваш човека до теб и че те иска във всеки един момент. На теб подходът ти е изцяло грешен, ако щеш ми вЕрвай, щото с тия разпити само показваш колко несигурна си, обаче... Не е като си се подвела нещо. Изтормозила си го с постоянното пилене на главата и драпане в една и съща тема и като цяло всеки нормален мъж ще ти отговори веднъж, максимум два пъти, после ще му писне и ще те прати да пътуваш. Хубавото в твоя случай е, че не ходиш с мъж, а с кварталния плейбой, някакъв жалък келеш, който си е въобразил, че е голямата работа след като няколко малолетни шаврантии са му се пуснали. Има далеч по-интелигентни начини да се измъкне от патовата ситуация, в която го поставяш. Но той е прост(или просто малък на години все още) и не може да се сети, затова маже ли, маже ли, маже... Връзка не се гради с компромиси и старание само от едната, в случая твоя, страна.
    Викам да го зарежеш, да вземеш да се оправиш малко, да се погрижиш за себе си, самочувствие тва-онова, не заради някакъв, дето днес го има, утре го няма - заради себе си. Чувстваш ли се добре, в хармония със себе си, то това ще проличи и външно. И нещата ще се наредят от самосебе си.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Извинявай,но твоят недодялан приятел е комплексар.За какво ти е такъв човек?
    Ясно ми стана ,че премълчаваш най-важната част,за това трябваше да почнеш с нея.Това,че всеки ден той е рушал егото ти,а да не говорим за самочувствието ти ,което е сринато до 0.Мисля,че трябва да поговориш с него и да се разделите.Това не е връзка.Връзката се състои от двама души,двамата правят компромиси.Когато това се случва само от едната страна,значи връзката не е връзка,а мазохизъм донякъде.Помогни на себе си,ако останеш до този човек,то драмите ще са ти ежедневие : )
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Няма нищо смешно в това как се чувстваш, нито пък имаме повод да кажем да скъсаш с него ! Просто поговори с него,излей си душата и кажи какво те мъчи и че постоянно го мислиш.Ако си сигурна,че искаш сравнение с бившите, то просто го поискай от него, но той ако не иска не трябва да си мислиш пак,че е защото си по-зле от тях или нещо такова, може просто да не иска да си спомня за тях,а само ти да си в очите му ! А и може той направо да ти го каже, което и аз : ) Увеличи си самочувствието, не казва да е до небето, а просто да си по-уверена в себе си и във връзката ви ! Щом твърди,че си единствена (поне за момента) явно наиситна си и щом сте преодолели трудностите,значи има защо ! Давай смело напред и просто поговори с него, не се притеснявай : ) След като има проблем е нормално да до разрешите по един или друг начин

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Защо трябва да се чудиш той какво мисли? Може да са 100 пъти по-красиви от теб,но отвътре? Може ти да не си най-красивата,но в теб да намира нещо,което не е намерил в тях.Красотата привлича до време,след това човек започва да се оглежда за много други качества и когато тези качества ги няма,красотата остава на заден план.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си