- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- чувствали ли сте се така?
Ама, за теб упорито най-големия проблем си остава, че не ти казва, че си красива...
^ Аз пък след разясняващия пост я разбирам малко повече. Това отношение на постоянно зарибяване на момичета, мрънкане по бивши и никакви реакции на одобрение към нея са убиец на женско его. Нищо чудно, че я гложди толкова. Самочувствието и кой знае колко се е убило. И аз съм на мнение да го разкара пък, ако ще иначе да е пиленце златно (което ме и съмнява).
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Знам, че не искаш да го чуваш,но и според мен трябва да се разделите.Според постъпките му (които ти описа) мисля,че пак ще го направи. Не знам просто предполагам!![]()
Мацка, ако продължаваш да мислиш, че не си достатъчно добра за него направоооо си жива за оплакване. Обичай се,уважавай се! Щом той не е с тях ами с теб значи си специална.![]()
"Andrea, Runway is a fashion magazine, so an interest in fashion is crucial." -The Devil wears Prada
Точно тогава започна всичко това. По точно тези мисли. И колкото и да се опитвам да ги забравя се пак толкова време мина ... казвам си няма да го направи но това чувство е всеки ден с мен, и тези мисли постоянно ми са в главата.Аз самата в такива подробности започнах да изпадам че единственото което искам да чуя от него е нещо което да ме нарани,защото вече нищо друго не съм способна да приема.
Тогава това не е връзка, а пародия на такава. Любовта я има, за да те прави щастлив, по-сигурен, по-уверен. Не да те наранява. Намери си някой, който може да ти дава всичко това.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Нещата които ми каза днеска цитирам " Ако трябва да сравнявам външно го правя абстрахирайки се от факта че сега съм с теб и съвсем искренно ще ти кажа че бих я помислил за по хубава. ДА обаче и от нея има по хубави с които съм се занимавал. Винаги ще има по хубави каза ми пък от кои момичета за него аз съм била по хубава един вид всеки от всеки. И ми каза е аз имах възможността да бъда с момичето което "е по хубаво" от теб защо тогава съмс теб след като се мислиш за по-грозна? Аз не бих тръгнал с момиче което е грозно за мен тъй като не би ми било приятно. Съвсем искренно ми избори нещата които е харесвал в нея и нещата които харесва в мен. това трябва ли да ми е достатъчно?
Аре, научи се да слагаш запетайки, да го е@а. 4 сутринта е, кьорава съм, а тия изречения по 5 реда без пауза направо ми бъркат в здравето.
От една страна размислите ти наистина навеждат на мисълта, че си с ниско самочувствие, от друга обаче те разбирам по някакъв начин. Всяко момиче обича да се чувства желано, обичано, да му се показва и доказва, пък и жените, казват, с ушите обичали(което пак не е абсолютната истина). Съвсем нормално е да искаш да чуеш, че си красива, че подлудяваш човека до теб и че те иска във всеки един момент. На теб подходът ти е изцяло грешен, ако щеш ми вЕрвай, щото с тия разпити само показваш колко несигурна си, обаче... Не е като си се подвела нещо. Изтормозила си го с постоянното пилене на главата и драпане в една и съща тема и като цяло всеки нормален мъж ще ти отговори веднъж, максимум два пъти, после ще му писне и ще те прати да пътуваш. Хубавото в твоя случай е, че не ходиш с мъж, а с кварталния плейбой, някакъв жалък келеш, който си е въобразил, че е голямата работа след като няколко малолетни шаврантии са му се пуснали. Има далеч по-интелигентни начини да се измъкне от патовата ситуация, в която го поставяш. Но той е прост(или просто малък на години все още) и не може да се сети, затова маже ли, маже ли, маже... Връзка не се гради с компромиси и старание само от едната, в случая твоя, страна.
Викам да го зарежеш, да вземеш да се оправиш малко, да се погрижиш за себе си, самочувствие тва-онова, не заради някакъв, дето днес го има, утре го няма - заради себе си. Чувстваш ли се добре, в хармония със себе си, то това ще проличи и външно. И нещата ще се наредят от самосебе си.
Извинявай,но твоят недодялан приятел е комплексар.За какво ти е такъв човек?
Ясно ми стана ,че премълчаваш най-важната част,за това трябваше да почнеш с нея.Това,че всеки ден той е рушал егото ти,а да не говорим за самочувствието ти ,което е сринато до 0.Мисля,че трябва да поговориш с него и да се разделите.Това не е връзка.Връзката се състои от двама души,двамата правят компромиси.Когато това се случва само от едната страна,значи връзката не е връзка,а мазохизъм донякъде.Помогни на себе си,ако останеш до този човек,то драмите ще са ти ежедневие : )
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Няма нищо смешно в това как се чувстваш, нито пък имаме повод да кажем да скъсаш с него ! Просто поговори с него,излей си душата и кажи какво те мъчи и че постоянно го мислиш.Ако си сигурна,че искаш сравнение с бившите, то просто го поискай от него, но той ако не иска не трябва да си мислиш пак,че е защото си по-зле от тях или нещо такова, може просто да не иска да си спомня за тях,а само ти да си в очите му ! А и може той направо да ти го каже, което и аз : ) Увеличи си самочувствието, не казва да е до небето, а просто да си по-уверена в себе си и във връзката ви ! Щом твърди,че си единствена (поне за момента) явно наиситна си и щом сте преодолели трудностите,значи има защо ! Давай смело напред и просто поговори с него, не се притеснявай : ) След като има проблем е нормално да до разрешите по един или друг начин
Защо трябва да се чудиш той какво мисли? Може да са 100 пъти по-красиви от теб,но отвътре? Може ти да не си най-красивата,но в теб да намира нещо,което не е намерил в тях.Красотата привлича до време,след това човек започва да се оглежда за много други качества и когато тези качества ги няма,красотата остава на заден план.