Толкова съм объркана.Няма с кого да говоря защото направя ли го всеки ще ми каже "зарязвай го" ... но никой не ме разбира напълно даже и не се опитва. Сега излиза звъни ми... ако някъде ще ходи звъни ми ако се осъмня за нещо наистина ми доказва, че ще е там и с еди си кого.И не не го карам, а сам го прави.. на моменти се държи толкова безотговорно, а на моменти е коренно различен. Не искам да ми казва хубави неща,не искам и да го карам на сила да го прави. Проблема е там че за 11 месеца да ми е казал 4 5 пъти че сам хубава или че нещо ми отива. Дори и да е така, да си го е помислил не ми го казва .. а аз имам нужда да го чуя от него а не от някое друго момченце което познавам от 2 месеца. За 2 месеца от тях чувам повече мили думи и неща които да ме накрат да се почувствам добре отолкото той го направи за 11 месеца и нямам предвид никакви зарибявки.Имам предвид приятели момчета ... той прикрива абсолютно всичко. Всеки на мойто място по едно време ще се усети и ще започне да си ги мисли тези неща. Че едва ли не наистина му има нещо на външния вид. Добре ще му дам време само това остава през което време ще мълча и ще се преструвам друг начин няма. Просто не издържам вече да си мълча.
Последно редактирано от ninaa12 : 08-28-2012 на 15:06