.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Пич,кажи й какво чувстваш и хич да не ти пука.И да те бъзикат какво?Ще им омръзне рано или късно.По-добре така,отколкото да се залъгваш,че има някакви чувства към теб и никога да не разбереш.А относно подръка,който си й подарил - според мен е хубав,аз лично бих се зарадвала,ако получа нещо такова
    Цитирай Първоначално написано от embraceme Виж мнението
    Ще е забавно ако след като и кажеш какво чувстваш ,започне да бяга крещейки
    Опрeделено
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от embraceme Виж мнението
    Ще е забавно ако след като и кажеш какво чувстваш ,започне да бяга крещейки
    xD

Покажи й че я харесаш,излезте на среща само двамата,подари и цветенце...намеци й прави бре брат
    >>DjBelev<<

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Ами,вероятно има някакви симпатии към теб,но стеснителна ли е ?
    От колко време приблизително се познавате и има ли вероятност да си минал на другата стъпбичка /friend zone/?
    Мисля,че нещата ще станат от самосебе си.Излезте някой друг път само двамата,намери повод.Мисля,че ако приятелите ти се ебават за това ,че си харесал някого не са ти никакви приятели.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на sasha_90
    Нали каза, че те разпитвала и ти отправяла странни предложения? Според мен те харесва.

Не е особено стеснителна, постоянно ме "удря" и някакви такива закачки. Както и да е, днес излязохме с приятели и се държах малко "по-така" с нея. Но като разбра, че си пиша с една момиче (с което сме само приятели)и си говорим по скайп взе че се разсърди и да се държи по-дръпнато. Сигурно туй е добър знак?

Супер фен Аватара на shmatarok
    Мдаа, добър знак е. По думите ти най-вероятно момичето те харесва, следващия път излезте само двамата и действай.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Определено е добър знак и те харесва!!!Действай вече!

Ако наистина я харесваш, защо ти пука какво ще ти говорят приятелите ти ?

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Тъй значи тя наистина те харесва без съмнение щом ти се разсърдила за друго момиче и преди това те е питала да ли харесваш някоя от приятелките ти (ептен се разбира че проучва да ли си свободен) no doubt, she likes you ..... Обаче е малко срамежлива така че ти ще трябва да действаш, като сте двамата на пейка не иде и казваш че я харесваш или директно в някакъв момент я целуваш нищо сложно само трябва да спреш да мислиш през това време (че ако стане онова ем ако не стане е са какво може да стане) е за това не трябва да мислиш УСПЕХ !!!
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си