- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- So, there is this girl
Пич,кажи й какво чувстваш и хич да не ти пука.И да те бъзикат какво?Ще им омръзне рано или късно.По-добре така,отколкото да се залъгваш,че има някакви чувства към теб и никога да не разбереш.А относно подръка,който си й подарил - според мен е хубав,аз лично бих се зарадвала,ако получа нещо такова
Опрeделено![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Ами,вероятно има някакви симпатии към теб,но стеснителна ли е ?
От колко време приблизително се познавате и има ли вероятност да си минал на другата стъпбичка /friend zone/?
Мисля,че нещата ще станат от самосебе си.Излезте някой друг път само двамата,намери повод.Мисля,че ако приятелите ти се ебават за това ,че си харесал някого не са ти никакви приятели.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Нали каза, че те разпитвала и ти отправяла странни предложения? Според мен те харесва.
Не е особено стеснителна, постоянно ме "удря" и някакви такива закачки. Както и да е, днес излязохме с приятели и се държах малко "по-така" с нея. Но като разбра, че си пиша с една момиче (с което сме само приятели)и си говорим по скайп взе че се разсърди и да се държи по-дръпнато. Сигурно туй е добър знак?
Мдаа, добър знак е. По думите ти най-вероятно момичето те харесва, следващия път излезте само двамата и действай.
Определено е добър знак и те харесва!!!Действай вече!![]()
Ако наистина я харесваш, защо ти пука какво ще ти говорят приятелите ти ?
Тъй значи тя наистина те харесва без съмнение щом ти се разсърдила за друго момиче и преди това те е питала да ли харесваш някоя от приятелките ти (ептен се разбира че проучва да ли си свободен) no doubt, she likes you..... Обаче е малко срамежлива така че ти ще трябва да действаш, като сте двамата на пейка не иде и казваш че я харесваш или директно в някакъв момент я целуваш нищо сложно само трябва да спреш да мислиш през това време (че ако стане онова ем ако не стане е са какво може да стане) е за това не трябва да мислиш
УСПЕХ !!!
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN